Tja tja!

Äntligen!!! igår fick jag min Onepice, jag fick den blåa den är så snygg! :-)  jag var hos våra kompisar som har båt så var på där och åt och så gick i affärer och så gick vi in i onepoice affären med då sa mitt syskon att vi inte skulle ha någon pch jag bara *åå jag vill ha en*. men sen gick vi med våra kompisar och åt glass och sen så sa mitt syskon att vi skulle få varsin och så gick vi ditt och så fick vi en!!! men våran kompis skulle i gäntligen inte få någon men sen så fick han en bara för vi fick en. Sen efter det gick vi till deras båt och sen så följde jag med när dom skulle bada! hade en jätte trevil och underbar dag!!


Puss o kram Tojalove! <333Header

Tjaaa Bloggen Tojalove här!!!!! <33


Äntligen vet jag hur man gör en Header! Idag så ska jag till vårat sommmar land för en person fyller år, så vi ska fira han :-) hoppas vi åker båt :-)puss på er Hej då!!! <33

Golfläger

Tjaaa bloggen! Idag så har jag varit på sista dagen på golflägret med tre kompisar. Vårat lag hette John's Änglar för våran ledare hette John :-) Vi  skulle göra den finaste och den störasta saken eller texten av bollar och vi kom 2a :)   
Heeeej då bloggen! <33