31 December 2012

Gud vad jag ska njuta av denna dagen. 31 december 2012 ett roligt med ledsamt år alla känslor på en och samma gång. Men jag bara känner det att 2012 har varit ett perfekt år fast sommaren inte var bra och vintern var kanska varm. 
Min blogg har gått upp och ner ibland har jag ingen lust och ibland jäätte mycket lust.
 
Under 2013 ska jag försöka blogga, vara mycket med kompisar, ha en perfekt sommar, träna mycket, PLUGGA och ha det allmänt perfekt.
 
Här kommer lite bilder som jag har lagt upp under 2012 <3
Här var lite bilder från sommaren och annat.
 
Ikväll ska vi vara med våra kompisar och våran kompis bror ska också vara med så det ska bli roligt. Jag känner barnen som kommer så det är skönt fast det är bara killar :S
Haha men jag är van.
 
Jag kommer såklart blogga vid 00.00 som alla andra också gör, haha!
Pööss<3

Crazy?!!

heeej!
 
Igår så hade jag som sakt filmkväll med mina bestisar och vi såg på filmen LOL (fast ingen kolla typ) och snacka. Efter filmen var klar gick vi till mitt rum och pratade och tog fula bilder, lägger inte upp för dom var extremt fula jag kunde verkligen inte vara seriös på en ända bild...
Men Olivia sov över hos mig och vi somnade vid 4... Haha vi skypade med våran "nya" kompis. Kan inte skriva så mycket om det för han kanske kollar min blogg, så är inte så bra då..
Men Olivia är så smart så att vid 3 så höll hon på att trill ur sängen så då puttade jag henne ite så hon trillade ur och det lätt DUNS. Sen blev hon sur på mig och skulle slå till mig med sin kudde men så trämde hon i lampan så det lätt DUNS igen så min styvmamma kom ner och sa till oss... Hehe inte så smart är vi kan man säga.
Men vid 4 stängde vi av skype och datorn och somnade ÄNTLIGEN, fast jag vakade vid 10 och Olivia vid 11 så inte jätte mycket sömn inte.
 
Men idag ska vi på middag till en i släkte!
Så vi hörs, kram<3

Hej på er guldänglar!

Som ni såg rubriken så blev jag glad över att jag fick en kommentar efter gårdagens inlägg, då förstår jag att det fnns någon som bryr sig om min blogg :) 
Idag har jag varit iväg och shoppat lite med mamma fick fina födelsedags presenter eftersom jag fyller år på fredag <3 så jag vet ju hälften av vad jag får av mamma och det är fina grejer så jag längtar!!! grejerna vi köpte idag till presenter var några grejer jag aldrig skulle få, så är super glad!! <3
 
Ikväll ska jag ha film kväll för några kompisar (tjejer) ska bli super mysigt har inte träffat någon av dom under lovet så saknar dom!! Ska väll snart handla godis, chips och sånt gött.
 

orkar seriöst inte.

Hej.
 
Förlåt för super dålig bloggning verkligen super dåligt har det gått. 
Jag orkar bara inte blogga, min blogg lust ligger verkligen på 0 just nu och har ingen anning varför. 
Har funderat på att lägga ner bloggen helt och hållet men när man tänkte på det så går det inte. Det är mysigt att ha en blogg men det tar mycket tid att känna pressen att blogga varje dag hela tiden. Så får se hur jag gör ingen läser ju min blogg ändå så kanske ingen idee att ha kvar den.
Jag ska jobba på blogg lusten så få jag se hur jag gör.
Ha det så bra!!
Puss<3

Julen över tagga tagga

Nu för 36 min sen så var julafton 2012 över men det bästa är att då taggar man till för julen 2013 och hela året 2013!! Början på året är bäst min födelsedag samt att mydog (hundutställning) är på min födelsedag, älskar verkligen mydog så gött är det! Jag lägger ut sen när jag vaknat idag vad jag fick lite (inte allt) men nåt kan jag lägga ut.
Sov så gott, Pöss<3


God Jul alla Underbaringar<3

Godmorgon på er!
 
Vaknade tyvärr klockan 7 imorse :S är väll så nervös för att det är julafton, haha!
Men det var härligt att vakna för jag hade inte direkt svårt att somna igår så då var det skönt att vakna.
Imorse åt vi jul gröt till frukost sen kom våran granne och lämna lite presenter (dom fick våra igår) sen gick vi in till grannen och öppnade våra presenter från mamma och till henne. Jag blev lite ledsen för jag inte fick så mycket, men jag låter bara bortskämd om jag säger så och sen kom jag på att tänkt dom barnen som inte får några julklappar alls eller nån mat. Så himla synd och ledsamt för dom, jag önska bara att jag var rik så jag kunde köpa massor av mat och presenter till alla barn i dom länder som har det svårt, så dom fick könna av hur det känns. 
 
Idag så ska mormor och morfar komma vid 12 sen vid 15 ska vi hem till pappa för vi firar där med farmor och pappas bröder, jätte mysigt för det var så längesen vi gjorde det.
Jag tänkte att jag kanske lägger upp lite vad jag fick imorgon. 
ha nu en riktigt härlig Julafton mys riktigt mycket med familjen och släkten.
pöss<3

Fort fort fort

Hejsan hoppsan!
Imorgon då är det JUL!! Äntligen som jag längtat fast är ändå lite sur för det gott så fort för julen är den mysigaste tid punkten på året och den ska just gå så hiimla fort.
Idag så har jag varit hemma gått ut med hundarna, julbakat hos kusinerna sen kom dom till oss på middag och sen efter middagen fick vi julklappar av dom och dom fick av oss!
Jag gick några presenter från VS!! Snacka om att jag blev glad, Bästa kusinerna ever in my life<3
Asså kände det idag, shiit vilken underbar familj, släkt och vänner jag se! Jag är lyckligt lottat verkligen!
Plus att man har din bästa grannarna man kan ha, finns inga bättre!
Stor godnatt Julkram önskar Jag <3
Pöss


Börjar Vakna!

Godmorgon!
 
Nu när jag loggade in så blev jag glad för bloggen börjar vakna till liv igen. Kände att jag tappade er läsare när jag hade en blogg pause och sen började jag blogga och ingen kom tillbaka så då orkade jag ju såklart inte bry mig. Men nu får jag skärpa mig och blogga. 
 
Jag vet att denna bloggen är långt ifrån en "riktig blogg" men jag försöker att klätra upp med den, det tar tid men det gör det för alla. Ingen blogg kommer igång och har tusen läsare direkt när en börjar det tar tid men det får ta den tid det behövs. 
Jag kommer säkert ändå inte bli en sån där "proffs" bloggare. Jag känner att jag inte änns vill det, vill ha mitt EGET liv som inte alla vet om. Men en liten blogg kan man alltid ha.
 
Iallafall det var skönt att vakna imorse för jorden gick inte under!! som alla får panik över fast jag viste från börjarn att jorden inte komemr gå under förrens om tusen år då till och med människan kanske har utplånats.
Idag ska jag klippa mig slingar (mörka) de här gången. Har funderar att färga mitt hår brunt men är osäker på om det passar mig och jag komemr ju vänta såklart men därför ska jag göra mörk bruna slingor för att känna lite hur det är. Just nu har jag ljusa slingor och lite röd mörka och det är snyggt men det känns konstigt om jag har ljust hr och mörk bruna ögon bryn :S känns lite opassande. Så får se om jag tycker om det. Jag känenr mig inte fräsch i mitt hår vill ha nytt fint hår. Vill bli snygg eftersom jag tycker jag r väldigt ful just nu, haha fast det tycker väll alla tjejer om sig själva.
Kram<3
Sånt hår som Miley Cyrus hade sånt vill jag ha den färgen längden allt, så fint.
~In Love~

Hes hes hes hes

hej!
 
har inget humör för blogg så lägger den åt sidan ett tag. 
 
Jag är suuper duper Hes, har ingen som helst anning vad den kommer ifrån. Alla mina kompisar tror den kommer från i måndags på innebandyn men det tror jag inte riktigt men lite såklart men är försyld också så det är därför så jag kan knappt prata utan att det jag jätte ont i halsen. Så idag gick jag hem när dom andra åkte till ruddalen för att åka skridskor.
 
Imorgon äntligen så får vi JULLOV<3 längtar jätte mycket, men det är ju ändå tråkigt för man får inte träffa sina kompisar varje dag :( men det kan jag leva med. Vi ska typ gå till kyrkan imorgon och göra något där, har aldrig varit i kyrkan i högstadiet så vet inte vad man gör. Efter det går vi till klass rummet och pratar, får våra betyg och säger hejdå. Vet inte om vi kommer få nåt fika eller något men tror inte det. 
Det är så tråkigt för tre tjejer i våran klass ska byta skola så måste säga ett stort hejdå till dom fast det är en tjej som gick på mitt dagis som inte vill byta nu för hon gillar våran klass så jag hoppas hon stannar!!!
kram<3
 

Måndag Innebady!!

Godmorgon!
Idag är det start på en ny vecka. fast ingen anligt vecka för vi slutar på torsdag. 
 
Idag så har vi innebandy cup mot dom tre andra 7 orna. Det är rätt roligt för vi slipper ju lektioner så det är skönt. Plus att jag har innebandy träning efter skolan så måste ta det lugnt eftersom jag varit sjuk precis.
Men måste sticka nu"
ha en bra dag puss<3
 

Sjuk...

Hej!
 
Förlåt för dålig bogging idag men det var bara sån outr att igår var jag på stallet (jätte mysigt) så hade jag inte tillräckligt med kläder på mig så jag frös göör mycket, sen på kvällen så fick jag bara helt plötsligt jätte ont i halsen och det var nog för jag blev så nerkyld. Jag hade sån otur att jag fick feber inatt och var vacken från 3-6 och jag försökte verkligen sova, men hela min kropp var som en vatten kokare så det gick inte. Sen kunde jag sovs från 6-8 och det var två timmar iallafall och sen kom mamma och jag tog tempern och då hade jag 38 graders feber :( 
Så under dagen har jag kollt på tv, pakat in jul klappar och nu kollar jag på när mamma och min bror klär granen. Önska jag kunde vara med men har ont i huvudet så passar på att blogga nu. 
Så där hade ni min förklaring varför jag inte varit aktiv.
Kram<3

Snarket!!

Godmorgon!
 
idag har vi ingen vanlig dag i skolan utan vi ska ha det såkallade "Snarket" där man ser på film och äter ex, godis och sånt. 
Vi börjar 9 och slutar typ halv tolv, as gött.
Efter att vi har slutat och jag kommit hem, ätit och byt om så ska jag följa med min granne till stallet och vi ska rida. Vad jag vet nu så mår båda hennes hästar bra så då ska vi rida varsin. Chansar på att vi kanske ska rida ut då!! :D jag sa till henne att jag ville rida barbacka i snön, eftersom hon har islandshästar och dom gillar snö så är det riktigt roligt!! LÄNGTAR<3
 
Ikväll så ska vi bort till några vänner en stund, mysigt!<3
Ni får ha en sån härlig dag idag!!
Pöss<3

Heder?

Hej!
 
Jag glömde igår att fråga tyckte ni min nya heder var fin?
Hade bara en plan att göra en ny och tog ut några bilder så blev det den det blev.
 
Men idag morse så kollade jag lite på min kusins Lucia tåg eftersom det är Lucia idag sen gick jag och min kompis bort till idrottshallen för att kolla på med våran klass högstadiets lucia tåg och där skulle jag varit med med mina kompisar igentligen men vi kände att vi väntar tills nästa år istället. Efter Lucia tåget hade vi so och matte i bamba blev det tapetklister gröt som förvånadsfullt var god, men om man åt för mycket var den riktigt äckligt. Efter bamba hade vi franska, idrott
(då mobb målade mina kompisar mig. Dom höll i mina ben och armar en och målade i mitt ansikte, as panik.)
sist hade vi elevensval och då fick vi välja vad vi ville ha nästa termin och jag ville ha 
1. Musik
2. Idrott
3. Syslöjd igen fast jag inte kan få det
 
Jag kommer sakna många från slöjden men speciellt en som är hemlig.
 Sen gick jag hem och åt sen bakade jag och mamma en cheescake till min bror (haha betjänter), sen åt vi middag och gjorde det sista på cheescaken och nu ser jag på tv (som vanligt)
Pöss<3
 
 

Dagen som varit!

Hej!
 
Dagen som varit har vat så här på morgonen började vi 9.20 och då hade vi franska, där kollade vi på skönheten och odjuret på franska (den var väldigt konstig men mysig) och då och då tog våran lärare ut en i taget och så fick vi reda på vårat betyg och så. Jag fick C iallafall och det var jag nöjd över. Efter franskan har vi matte men vi gjorde vårat Kemi prov istället. Det kändes bra och det är skönt, jag hopps bara att det gick bra då. Efter matten i vanliga fall så brukar vi ha ett kort no pass men det skippade vi och fick gå till bamba när vi var klara. Jag gick inte till bamba utan stannade och prata med min kompis Louise. På bamba rasten så satt alla och vänta tills klockan blev 12.12 och när den blev det skrek alla " 12/12 12:12" hahah så roligt att höra. Efter bamban då brukar vi ha no men då hade vi matte istället och där pratade vi om vårat matte prov vi fick tillbaka. Jag gjorde några slarv fel och så, som vanligt, men annars var jag nog nöjd. Efter matten hade vi Sv men dn salen vi skulle va i har möglat så vi hittade ingen sal att va i så vi fick sluta fast gå hem och skriva det brev vi skulle göra. 
 
När jag hade kommit hem så åt jag och sen kom mamma och vi åkte till stan för att prova den snygga jackan och den FANNS så den får jag i julklapp av mormor och morfar och jag är över lycklig!!! Sen får jag en tröja av dom i födelsedags present också en jätte mysig. Sen efter stan åkte vi och handla och köpte gran, riktigt mysigt. Sen kom vi hem och jag fick snabbt springa in och byta om för hade innebandy träning 10 senare så fick skynda mig väldigt mycket. 
 
Jag kom hem, duscha och åt middag och nu sitter jag och ser på 'bonde söker fru'.
 
Imorgon på morgonen ska jag se på min kusins lucia tåg en stund med min kompis och sen ska vi gå till idrotts hallen för att kolla på högstadiets lucia tåg och där skulle jag varit med men vi kände att vi skulle vänta tills nästa år så då är vi med. 
 
Pöss<3

I want for christmas <3

Hallåsan!
 
Har lite grejer som jag verkligen tycker är prima som jag vill ha.
 
Först en uuur snygg sommar klänning, som jag verkligen skulle
klickat hem om den inte var slut :( Den är från Rutstore 
En lite Julig klänning/Top som ser vääldigt skön ut och mysig.
Två olika som jag tycker är fett snygga. Från Rutstore
 
Kofta som jag lääänge velat ha och kollar på hela tiden så är sjukt nära på
att klicka hem den alltså. Från http://rutstore.se/
En uuur snygg jacka som jag fick se på min älsks blogg ---> Malou<3
Så hoppas bara att den finns i min storlek imorgon när jag ska kolla på den. Den är från Zara
 
Hopps jag kan beställa hem dom olika grejerna eller åtminstonde något!
Pöss<3
 

Snabbt inlägg

Godmorgon!
idag är det tisdag och jag börjar snart så får göra ett snabbt inlägg.
Igår så gick jag hem efter bilden fö kände att jag behöve vila. men jag missade inget specielt ändå.
Men idag på morgonen har vi tre lektioner med min klassföreståndare och han var sjk igår så vi får väll se om han kommer idag. jag hoppas på ett sätt att han kommer för det är synd om honom att vara sjuk
(fast jag inte gillar honom), men det är också skönt att ha vikarie eller inget. 
men jag ska försöka blogga över dagen. 
Pöss<3
 

Trött...

Godmorgon!
Idag är det 10 december och det är måndag -.- har bara den här känslan att bara ignorera vad lärarna säger på lektionen, för jag orkar inte med skolan just nu.
Men jag får sörwsöka med dom j***vla lektionerna ändå.
 
igår var jag iallafall på jul liseberg med några kompisar och vi var där från halv fem till 20.30 fast jag åkte hem med min kompis som jag träffade vid 19 för jag mådde inte så bra och tyckte dom var lite taskiga (dom jag gick med) för jag frågade om vi kunde gå hem lite tidigare men dom bara *neeeej* dom visste ju inte hur jag mådde. Men vi hade jäte roligt iallafall fast när jag varmde mina händer över en sån där eld så smälte dom :O och det var ett jätte farligt ämne i vantarna så jag var snabb att kalla händerna iallafall. 
men guud så måste jag gåå!!
Puss<3

Bak bak och mer bak.

Hej!
Idag så har jag haft en riktig bak dag först imorse så åkte jag till farmor vid halv elva och bakade pepparkakor med henne sen åkte jag hem vid halv två och när jag kom hem började vi baka lussebullar och jag 'försökte' med en pepparkaks deg jag fick med mig hem av farmor. Men det gick inte så bra så jag fick lägga in den i frysen i typ en halv timma och efter det var den perfekt så då gjorde jag och min styv mamma det, riktigt mysigt. Sen ringde hennes syster också så då skypade vi med henne och det var suuuuper mysigt längtar såå mycket tills nästa fredag för då kommer hon till Sverige (dom bor utomlands). För dom ska vara hemma över julen såklart. Alla pepparkakor och lussebullar blev jätte bra, har dock inte smakat på lussebullarna för är så mätt så jag spränger mig själv så det får bli smakprov av mig imorgon.
 
Just nu så lyssnar jag på musik och bara tar det lugnt känner tt jag kanske är påväg att bli sjuk har en början på ont i halsen och hängig, men jag har bara sovit 7 timmat inatt så det kan bero på det så det hoppas jag. 
Imorgon ska vi åka iväg med pappa och kolla på en grej sen ska jag på Lisse med kompisar.
Pöös<3

SUUPER GLAD

Heeejj! <3
 
Haft är rätt skön dag idag provet kändes rätt bra och tanken på att det är fredag imorgon är bra!! Haha sista lektionen var inte direkt seriös syslöjd med mina bästisar så det går inte ihop, haha<3
 
Jag vet inte men känner mig as glad jus nu, händer lite grejer hit och dit så det är goddii!! :D 
 
Imorgon ska jag sova över med en kompis och innan det har jag innebandy träning med 98 orna, roligt. På lördag ska jag kanske till farmor och baka och sen ska vi baka hemma, så mysigt. På söndag så har jag igentligen innebandy match men vi ska kolla på en greje som jag vill kolla på som jag inte säger vad det är så vill häldre det, fast vill ändå vara med på innebandy matchen. Efter det så ska jag på Jullisse med dom bästa tjejerna i min klass<3
Såå en toppen helg blir det verkligen.
Puss<3

Snö härliga snö!

Godmorgon!
 
Ja idag är det halv blå himel och det snöar :D
Är såååå glad att snön har kommit och jag hoppas den håller till 24 december.
 
Men iallafall jag börjar skolan snart och då har vi franska (förhör) sen har vi matte, no (förhör), bamba, no, SV eller SH och sist i en och en halv timma teknik D: Men vi ska börja med något nytt på tekniken så då hoppas jag det är något roligt iallafall. 
Pööss<3

Läxor, Läxor och mer läxor!

Hej<3
 
Är sååå seriöst trött.
Skolan gick bra idag våran lärare var sjuk idag som vi har tre lektioer med på morgonen så vi hade en annan lärare en stund första lektionen sen hade vi våran idrotts lärare. På musiken körde vi "Jul charader" och vi kom typ delad 2 plats ;) duktiga som vi är, haha. På idrotten så fick jag hålla en innebandy lektion för tjejerna. Det gick väll bra, men dom kunde ju inte allt men det är ju bara för jag går i innebandy men det gör inte dom. Men för att vara nybörjare var dom grymma så jag tror det går bra på cupen och sist på elevensval så gjorde jag på mitt koppel till grann hundarna som kanske är klart nästa vecka :) 
 
Efter skolan skulle jag gå he med min kusin som går i 1an och hennes kompis och efter jag hämtat dom så hämtade vi min lill kusin som går på dagis och sen gick vi hem och det tog totalt 1 TIMMA :O helt sjukt, fast dom går int alls fort så man förstår ju. När vi kom hem till dom så var deras mamma hemma och vi åt lite mat och sen hämtade jag hundarna Lissie och Charlie hos deras kompis, super glada blev dom. Sen vid 18 så körde dom hem mig och sen skulle dom vidare till deras kompis. 
När jag kom hem så hjälpte jag med maten och sen åt vi och jag blir så galet sur över att min styv bror vill byta plats hela tiden och jag vill inte det. Kanske är töntigt att jag håller på så men jag vill sitta där inte bredvid honom  på MIN plats när inte min styv stora syster är hemma då. 
 
Just nu har jag gjort matte och No för no förhör har vi imorgon och jag känner mig ganska säker och på torsdag har vi matte prov och för EN gångskull känner jag mig ganska säker. Jag håller på hela tiden också att öva franska prepositoner som vi har säkert förhör på imorgon också, allt på en och samma dag -.-
 
Men ni får ha en fortsatt mysig kväll!
Puss<3

Tips!!

Hallåsan!
Nu vill jag tipsa om en låt som jag lyssnar på HELA tiden. Det var bara för jag hörde den i ishallen i lördags och varje gång jag hör låten blir jag glad och tänker på en speciell person och om mitt liv från när jag var liten om hur mycket jag saknar det och hur mycker jag saknar min gamla bestis hon var verkligen denbestisen alla vill ha den bästa som fans! HATAR att hon flyttade och vi tappade kontakten :( same old story...
Jag önska vi var bestisar fortfarande för vill ha mycket en sån bestis som man är med och som bryr sig om en <3
 
Men här är den låten iallafall

KÄNSLA!!

Godmorgon!
 
Idag vaknade jag och kollade ut och då ser jag det jag har väntat på SNÖ!!
Haha jag loggade in på facebook och instagram och då ser jag att många har lagt ut bild och skrivit "äntligen snö" "snöar" "snö" och sånt.
Jag vet att alla har väntat på snön! Jag bara väntar och längtar efter julafton nu asså den mysiga stämningen och allt pynt!!
Idag är det en skön dag (sådär inte) vi har uppstart, Bild, bamba, matte, engelska och franska sen har jag igentligen innebandy efter skolan men jag hoppar den för har lite ont i halsen. Men jg går ändå ditt för jag vill prova min nya klubba. 
 
Men nu måste jag sticka ska få åka till skolan med mina kompisar. 
Puss ha en snöig dag<3