Barnpassning

Hejhej
Jupp idag efterskolan har jag varit och passat mina kusiner med deras mormor, jätte mysigt. Vi har mest tatt det lugnt as kallt i deras hur (vet inte varför) men helt perfekt helt enkelt. Just nu sitter jag para och myser tänkte att jag skulle slänga in ett blogg inlägg lite snabbt så det blir inte så långt. Ska nog sova snart, Love yaaaa <3
Saknar.... :( <3

Låtar <3

Hajsan<3
VIlle rekomendera två ur grymma låter som jag lyssnar på hela tiden. Man verkligen kan känna texten åka in i hjärtat och man tänker på allt <3
 

Perfekt helg :/

Godmorgon!
Vill bara infomera om att jag har haft en perfekt helg i lördags på morgonen åkte jag och mamma in till stan och shoppa lite och jag byte en tröja se på dagen hade jag innebandy match mot pixbo röd och vi ledde över dom hela matchen tills på slutet när vi råkade släppa in 2 mål plus att jag sköt 5 skott på deras mål som nästan gick in :D så sen i semifinal så ska vi nog möta pixbo röd och dåp f*n ska vi ta dom fö det komemr vi att gra om vi inte tappar någon spelare bakom oss. På kvällen hjälpte jag till på mormors middag , roligt sen så sov jag över med diddi och nathalie på morgonen igår så vaknade vi sen åkte jag vid 11 för ville hem och då städade jag sen åkte jag till min gudmorg och dom (extra familj) och sen behövde jag åka ganska snabbt för hade match mot det bästa laget Kungälv och vi ledde över dom hela matchen så på sista halv leken släppte vi in 3 mål och det berode på en viss person som jag inte tänker nämna men jag tycker synd om henne för hon måste ha chansen att träna också men hon behöver mycket träning det synd <3 men vi gjorde att mål till så vi spelade lika mot dom och guuud vad glada vi var :D fast tycker våra tränare var dumma dom bara '"det var okej" man bara "käften vi selade lika för första gången" plus det dåliga att jag trillade på min svanskotta så jag kan nästan inte sitta eller nåt nu så komemr skippa träningen tyvärr inte :( måste vila upp mih. Det roliga när jag trilla var att jag trilla i slowmotion hahaha.
Kram<3

hejhej här igen!

Godmorgon på er!
 
Bloggningen är usel tycker jag så ska försöka komma på lite mer vad jag kan skriva om så allt lir roligt.
Men idag så är det ju skola såklart och det är redan onsdag :O det går så fort veckorna så man inte hänger med. Men vi böjar idag 9.20 med franska och slutar 14 nånting med Sv. Efter skolan idag så ska jag gå ut med hundarna och sen ska jag och mmma först stå i idrottshallens cafe för innebandyn sen när vi har stått i 3 timmar ska pappa stå och när han står där har jag träning samtidigt xD haha vilken tajming alltså. :D Imorgon ska jag inte göra något speciellt men på fredag ska jag ha tjejmiddag för några kompisar. Jute min tjejmiddag i fredags för tjejerna i min klass blev jätte lyckad alla blir propp mätta efter matten och sen dansade vi Just dance 4 hela kvällen och hade super kul!! 
 

Ajajaj

Usch vaknade med att när jag rörde mig så fick jag jätte ont i min nacke!! Varför just idag när jag ska ha tjejmiddag och allt set ska alltid vara något med mig när jag ska göra något kul J*vla skit..
Nu får jag väll lägga något varmt på nacken och bara vila stilla jag ska gå till skolan!
Ha en super bra fredag, puss<3


Hörde jag att någon sa att det var fredag imorgon?

Guuud så härligt med fredag imorgon längtar varje dag efter just fredagar när man bara kan slappa efter skolan och tänka på att det inte är skola nästa dag.
 
Idag har varit en jätte mysig och snabbt dag i skolan. Vi började vid 8 och jag råkade somna om och vakna 7.30 och vid 7.40 skulle jag möta mina kompisar så fick lite brottåm. Sen slutade vi vid 15.20 och det tråkiga var att på idrotten idag råkade mina kompisar glömma sina plånböcker i skolan och sen när dom skulle kolla sina plånböcker så märkte dom att deras pengar var borta och deras  myntfack var öppna så då blev dom väldigt ledsa för visa blev av med 300-500 kr så tyckte jätte synd om dom. Vissa tror det är en speciell person men jag tror det inte var den personen för hen skulle aldrig göra det tror jag, men man vet aldrig.
Imorgon är det då fredag och jag har sovmorgon och det är så gött. Vi har enelska och geografi läxa tills imorgon så inga svåra läxor engelskan är lite glosor som man ska läsa igenom och goegrafin ska man läsa några sidor, så inte alls ansträngande. Imorgon också ska vi till ett museeum på sista lektionen och vi kommer dra övern 1 timma så nästa vecka så slutar vi efter bamba och sen imorgon så ska jag ha tjejmiddag för tjejerna i min klass så det kommer bli super kul..
 
Just nu ser på jag på "Robbotar" med min bästa halv syster och ska snart sova eftersom jag har skola imorgon.
Pöss<3

Te Amo

Hejsan!
Jag vet att jag har väldigt seg blogging just nu men försöker så gått jag kan men är väldigt trött och satsar på skolan så det blir vad det blir.
Men ida så började jag 8 och slutade 14.50 ganska soft dag men imorse va ja helt död när jag skulle gå upp så de va segt. Sen fick vi en läxa idag geografi (läsa) så de var väldigt enkelt. Sista lektionen vi har idag så har vi elevensval och ja har idrott oh vi spelade innebandy "turnering" och jag blev ensam tjej i mitt lag och de v ine sant så dålig jag var! vill inte änns tänka på det...
Just nu så hr jag prcis plugga och sister och skypar m min bästtiiiisss Nathaliiiieee <3
Idag s åtvi typ kyckling och ris till middag och jag åt liiiite för mycket så ha jävligt ont i magn just nu.
Glöm inte att checka min bäästiiiis blogg Malou 
Kram <3
 

Riktigt mys <3

Heeej!
Känner att jag varit usel på att blogga, men thats how i roll.
Jag har haft en ganska soft helg. I fredags var mamma kompis hemma hos oss på middag, hennes barn skulle varit med men deras pappa kom så då skulle dom vara mad han, lite synd tyckte vi och dom. I lördags så var jag hemma på morgonen åkte vi in till stan för mamma hade ett present kort där så hon köpte en jacka sen fick jag ett par "canada snow" uggs alltså (låga), göör snygga. Kan lägga upp bild på dom imorgon. Sen när vi hade kommit hem var jag med bästaste Lollo och vi gjorde inte så mycket än att snacka, köpte godis på ica och myste framför en film. På kvällen så hade vi super mysigt och såg på "The Hunger Games", älskar verkligen den filmen har jag insätt nu. Sen idag fick jag gå upp tidigt för jag hade innebandy match mot zenit och vi vann med 6-3 :D. Sen när jag kom hem så åt jag lucnh med mamma, mormor och morfar, jätte mysigt. Efter dom hade gått åkte jag och mamma till chilli för att kolla på vin glass sen åkte vi hem och jag fixade klart min garderob som blev prydlig och fin tillslut fast det kommer ju inte hålla länge direkt men en då.
Just nu har jag precis ätit middag och har kommit till pappa, snart ska jag kolla på ponnyakuten på svtplay.se . Det blir roligt att se sen nästa vecka vilka som kommer med.
Pööss<3

Gött med Kött

Hejsan svejsan!
hur har ni det?
Själv har jag det faktiskt grymt. Dagen idag i skolan var crazy, jag och min bästis Olliey var helt galna och gjorde massor av konstiga miner åt varandra och skrattade helt (cp) konstigt. Och på matte lektionen när det var helt tyst i klassrummet så började jag små skratta när olliey var vid tavlan och skrev, såklart så börjar Olliey att skratta också så blir det kaos igen.
mer idag har jag inte gjort mer än handlat lite med mamma, haft en rolig/jobbig innebandy träning och bara slappat. Har geografi läxa tills imorgon att vi ska läsa några sidor så det gör jag sen innan jag ska sova.
Imorgon börjar vi tidigt och slutar gaska sent så vi har skola i 8 timmar och 20 minuter ungefär. Efter skolan ska min bästiiiis Natha följa med mig hem och vi ska såklart spela Just Dance 4, längtar.
Pöss<3
 

orkaaaar inte!!

ååh gud vad det vr svårt att ta sig upp ur sängen imorse, usch rentsakt. 
Som ni förstog där uppe så börjar jag skolan idag :( orkar bara inte, inte klassen elelr lärarna på min skola...
Men jag får stå ut tills det bli ändringa för mig. men idag börjar vi 8-13.4 eller 14.50 har ingen anning om vi har elevensval elelr inte (hoppas inte det, så jag kan åka till stallet).
Men hoppas ni alla får en härlig dag, pöss<3
 

Första träningen nu då!

Jupp, snart har jag första innebandy täningen för mig på detta året. Lovar att det komemr bli tufft men inte lika tufft som det är efter hela sommaren. Så jag kommer säkert klara träningen. men komemr säkert inte ge allt, haha men försöker. 
idag har jag varit blandannat på FT och kollat lite kläder men hittade ingen ting :( väntar tills alla vår/sommar kläder komemr in istället. Sen har jag handlat och hållt på i mitt stökiga kläd rum. för drog ut alla mina kläder igår ur min garderob för det var propp full så fick inte plats med något mer, så var tvungen att rensa rejält. Så två stora svarta soppsäckar får min kompis med kläder, och visa kläder där i är märken som hon älskar och just dom grejerna hon alltid vill ha ligger just nu i säckarna så jag tror hon blir super glad. 
men ska sticka nu så önska mig lycka till, pöösss<3

FJOOORTTTTIIIZZZZZ

Guuud vad det kändes konstigt för en stund sen när pappa och gänget kom in och sjöng för jag vaknade precis innan så var helt borta typ. Men jag fick pengar, just dance 4 :D med två kontroller, en tavla (fransk Bulldogg), tre kuddar och wow av min bror! 
Så jag ska väll bara njuta av dagen och dansa loss, komemr seriöst vara beroende av det spelet. 
Älskar er, puuusss<3
 

15min kvar!!

Guud nu är det bara 15 min kvar tills jag är 14 och inte 13 år längre! Jag är inte jätte spänd än men blir säkert det sen!

Det var super roligt på Mydog idag fick vara med många franska bulldoggs. Men tyckte dom inte hade jätte roliga affärer och så detta året men jag var ju mest i montern så jag hann ju inte titta ordentligt.
Jag kom hem från Julia vid 23 och då duschade jag och nu försöker jag skypa med min kompis men det går piss dåligt för antingen krånglar hennes dator eller min..
Men iallafall imorgon ska jag kanske lägga ut lite vad jag fick beror på vad det är. Men annars ska jag nog inte göra så mycket imorgon min släkt kommer på fika med tårta och så för farfar och hans fru ska bort på kvällen :( så det blir bara fika :( forever alone middag.. Hahah nä jag skoja!
Men ha en fortsatt bra kväll, Pöss från sista minuterna innan 14 år <3


Tidigt Mydog

Godmorgon!

Uppe väldigt tidigt för dom hämtar mig snart eftersom dom ska stå i fransk bulldogg montern så tror jag vi måste fixa och sånt. Där hittar ni mig hela dagen, titta gärna förbi om ni ska ditt!
Ha en jätte härlig dag, Pöss<3


Mysig dag!

Hejsan!
 
idag har jag varit på FT och ja var där med 3 andra kompisar. När vi var inne på en affär så började det låta jätte mycket så alla på ft fick gå ut och sen visade det sig att det var brandalarmet som hade fått en kortslutning så det var inget alvarligt. Jag hittade en jätte snygg klänning på den affären vi var inne på men den var så dyr så jag köpte den inte men sen fick jag veta att det var 30% så då blev det ju mycket mindre. Men så är det kör på en annan nyårs klänning imorgon för min kompis har nyår firande. Så det ända jag köpte var present till henne. Jag åkte hem innan dom andra för hade sjukt ont i min axel och var jätte trött. 
Just nu sitter jag och myser framför tv, känner mg jäte trött, ont i huvet och hungig så väntar tills pappa kommer hem för då har han med sig pizza till oss <3 sjukt längesen jag åt pizza så det ska bli jätte gott.<3
 
Imorgon ska jag in till Mydog som jag alltid går på och jag ska vara där med min granne och vi ska stå i fransk bulldogg montern eftersom dom har franska bulldoggs som jag går ut med. Så jag ska få stå där med dom, sen tror jag kanske att kennel ägaren kommer vara där eftersom hon känner dom och hon som äger kenneln är så sjukt go och snäll, älskar dom<3
Pöss<3

Haha känslan kommer igen!

Hejsan!!
Nu kommer min jobbiga känsla igen att jag ska lägga ner bloggen. Vill inte att alla folk som inte jag änns känner ska få reda på mitt privat liv, så maybe ryker det, men jag får se.
 
Iallafall idag har jag haft en totalt slappe dag vart lite nere och förväntansfull till min födelsedag. Fick lite panik över att jag inte hade varit ute något idag så ska ut och springa imorgon och shoppa lite med my friends.
LovaYaa<3

Gott nytt år

Så nu är 2012 över och vi tar in 2013. Detta året ska bli perfekt. Hänga mycket med kompisar, chilla, träna och ändra på hela mig.
Under kvällen har vi varit med våra kompisar och en av deras barn som är 16 har en flickvän som kom och när jag såg dom tillsammans så längtar jag tills jag får boyfriend, men han fick son första i första ring så jag väntar bara till han kommer och vi får kontakt.
LoveYouAll <3