Dagen som varit!

Hej!
 
Dagen som varit har vat så här på morgonen började vi 9.20 och då hade vi franska, där kollade vi på skönheten och odjuret på franska (den var väldigt konstig men mysig) och då och då tog våran lärare ut en i taget och så fick vi reda på vårat betyg och så. Jag fick C iallafall och det var jag nöjd över. Efter franskan har vi matte men vi gjorde vårat Kemi prov istället. Det kändes bra och det är skönt, jag hopps bara att det gick bra då. Efter matten i vanliga fall så brukar vi ha ett kort no pass men det skippade vi och fick gå till bamba när vi var klara. Jag gick inte till bamba utan stannade och prata med min kompis Louise. På bamba rasten så satt alla och vänta tills klockan blev 12.12 och när den blev det skrek alla " 12/12 12:12" hahah så roligt att höra. Efter bamban då brukar vi ha no men då hade vi matte istället och där pratade vi om vårat matte prov vi fick tillbaka. Jag gjorde några slarv fel och så, som vanligt, men annars var jag nog nöjd. Efter matten hade vi Sv men dn salen vi skulle va i har möglat så vi hittade ingen sal att va i så vi fick sluta fast gå hem och skriva det brev vi skulle göra. 
 
När jag hade kommit hem så åt jag och sen kom mamma och vi åkte till stan för att prova den snygga jackan och den FANNS så den får jag i julklapp av mormor och morfar och jag är över lycklig!!! Sen får jag en tröja av dom i födelsedags present också en jätte mysig. Sen efter stan åkte vi och handla och köpte gran, riktigt mysigt. Sen kom vi hem och jag fick snabbt springa in och byta om för hade innebandy träning 10 senare så fick skynda mig väldigt mycket. 
 
Jag kom hem, duscha och åt middag och nu sitter jag och ser på 'bonde söker fru'.
 
Imorgon på morgonen ska jag se på min kusins lucia tåg en stund med min kompis och sen ska vi gå till idrotts hallen för att kolla på högstadiets lucia tåg och där skulle jag varit med men vi kände att vi skulle vänta tills nästa år så då är vi med. 
 
Pöss<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback