Fransk Bulldogg

Hejsan!

idag så fick jag träffa Frans ulldogg kenneln som jag har väntat på att få träffa! Dom var jätte snälla och vi gick ner till ägen och alla 14 hundar fick springa av sig, det var så underbar gulligt! <3 Sen fick vi gå hem igen för det fanns två valpar och dom typ började frysa så vi fick gå till backa hem, fast hundarna hade lika kul hemma som där! Det var gör kul att få vara med! <3:) Det var en av valparna som hoppade upp i mitt ansikte och började slika mig det var gött, men då kom alla hundar på mig! Det var lite jobbigt men myssigt! Hahahaha


´Måste gå nu hej då! <3:)

Tjenare!

Hallå på er alla!
 

Idag är jag i kullavik, med mina halvsysskon och min pappa! ett av mina halv sysskon fyller år så vi ska fira henne idag! <3 Grattis till henne <333 Jag orkar inte skolan imon blääääää önska vi var lediga en månad till :) Men jag vill inte missa mina aktiviteter <3 :)

Måste gå hej då pözz <3

heej

Hej alla mina blogg läsare tyvärr så har jag inte kunat skriva på ganska länge haft mycket med skolan!
Men ida så ska vi flytta till kullavik för det ska spelas in en film i vaårat hur, men jag vet vad det är för film :/ men men det är kul att vi får PREMIÄR biljetter för den filmen ska gå på bio, yäää haha! Hoppas alla mår bra kram kram Tojalove <3 :)