Glad Påsk

Hoppas alla har en skön och vilar ut sig nu under påsken och för dem som har lov veckan som kommer har tur och det har jag och det är så skönt <3 
Ha en härlig dag och hoppas alla får mycket gooodddiiiis i sina påskägg dem som får <3

AS trök

Hej på er!!
Igår så var jag med Nathalie efter skolan och sen sov vi över också. Så mitt bloggande har inte varit bäst... Men vi var bland annt ute och tog bilder som blev sådär vi var så flummiga så det blev inte bäst, haha. 
Men just nu dör jag lite för jag har så tråkigt, försöker se om någon vill träffas men ingen kan typ :/ igentligen idag skulle jag vara med min kompis Lovisa men eftersom jag sov över med en Natha så orkade jag inte men nu ångra jag mig att vi inte gjorde något, hahahaha! 

Just idag...

Godmorgon!
Idag har jag skola och det är la nice, är så sjukt lättnad över att historia provet är över. Men snart innan ommaren kommer nog religion prov också... Denna veckan är ganska slapp vi har en engelska läxa idag men den kommer nog inte förhöras, på onsdag har vi den ända jobbiga löxan det är franska ord men det är inte änns jobbigt och sen till torsdag ska vi lämna in en no uppsatts, men jag är inprincip klar med den, vill bara att pappa ska kolla på den.
 
Men just idag känner jag att det inte är min dag just nu, hatar mig själv just nu..
Jag får försöka pigna upp under dagen..
 

HISTORIA PROV!!

Godmorgon på er!
denna veckan har jag inte bloggat bara för jag har ett stort so prov idag på 100 sidor så det har varit viktigare än att blogga känner jag. Jag känner ändå att jag kan mycket men det finn alltid små grejer våran lärare tar upp som ingen övt på. Så var det på lektionen igår, han började prata om någon som vi aldrig snackat om när vi skulle ha general repetition.  :S
Det kommer nog bli en härlig helg, har inget riktigt planerat förutom middagar och sånt. Jag ska iallafall mysa mycket med min älsklingar som jag inte gått ut med på hela veckan :( saknar dem såååå mycket!!!!
 
Just nu har jag pluggat och kollat på PLL, men måst göra mig iordning nu för börjar snart.
Ha en super fredag, kraaaaam <3
 

Bästa kvällen

Igår var den bästa kvällen på hela året. Jag skattade så mycket som jag aldrig gjort innan. Och jag fick träffa bästa Kajsa som jag har vela träffa jätte länge sen fick jag också träffa lära känna bästa Filippa också!! Gud är så glad att jag fick träffa dom!! Och Louise blev jätte glad för alla presenter och allt. Jag dörstog igår kväll att Kajsa är en riktigt härlig person och rolig som alla andra var!! Gud bästa kvällen!!! Alva, Anna, ina och Ella ni är också helt underbara!! Men den näst underbara är Louise!! Älskar diig!! Ni är grymma tjejer BLIXTRAT OCH DUNDER!! ALBATRAOZ!! HAHAHAHAHA 😂😂😂❤❤❤😘😘😘💖💖💖


Tjejmiddag hos min älskling ❤❤

Hej!
Skolan idag gick jätte snabbt och den var ur rolig!!
Just nu är jag hos min mamma och har packat ihop grejer inför helgen. Snart ska jag gå till min bästis som fyller år idag och ska ha tjejmiddag🎁🎉❤ för hennes bror ska bort och så så då tror jag dom firar henne i helgen kanske eller redan gjort?
Så nu ska jag klä på mig och gå med all min packning!!
Puuussss 💖💖❤💗😍😘 ha en ur härlig helg ❤❤🎉


Mar. 15, 2013


Härlig fredag 😻

Hej på er!!
Nu har jag precis varit och lämnat min lilla syster på dagis och härre Gud vilket härligt väder!! Strålande sol och varmt i solen!! Idag börjar jag 9.50, så skööönt!! Idag har jag skola som vanligt efter skolan ska jag packa för vi ska bort sen på kvällen ska jag på tjejmiddag hos min älskling Louise som fyller 13 år idag!! GRATTIIISSS älskling 💖❤💗✌❤


Tagga träning!

Rubriken säger! Önska mig lycka till med min onda kropp!! Men det är fint väder iallafall✌🌞


Skiiiiiiiiiit

Hej på er!!!
Idag har jag varit i skolan och skoldagen idag gick rätt fort och lätt, so och sv lektionerna blev inte så jobbiga som jag hade trott. Tills imorgon har vi no ord som jag tror vi ska kunna sätta in i meningar och så, så jag får fortsätta plugga på dom för kan dom inte riktigt än. I över morgon så har vi franska "prov" så det gäller att plugga till det med, men ja känner att jag kan hyfsat allt, men det finns säkert något som är lite mer svårt än något annat. Jag fick reda på idag att det stora so provet är tills nästa vecka på fredag :S fattar inte hur jag ska hinna med allt och kunna allt, för mitt minne är inte alls det bästa när det gäller So prov det är jag sämst på. Men vi sammanfattar på lektionerna så det går ju bättre då. Men våran lärare gör det inte så lätt för oss tycker jag, så man får det lite kämpigt.
 
Just nu så gör jaf lit eläxor och bara kollar ut. För det snöar.... Vintern var väll över, right? VÄrmen kommer ju slaktligen.... Men det sägs att det ska snöa imorgon också men det hoppas jag inte...

Upptagen hela helgen!

Hejsan!
Jag känner att jag har varit upptagen hela helgen. Först i fredags så var jag hos min kompis på tjejmiddag, idag hade jag match (som vi glömmer) och sen nu är jag på typ tjejmiddag och man sover över. Det är jätte mysigt att vara på tjejmiddagar, haha! Sen nästa vecka på fredag ska jag på tjejmiddag sen ska jag iväg resten av helgen.
Jag får lite damp över att vi har så mycket prov!!!! I fredags var det matteprov, nästa vecka franska prov, veckan insänka påsklovet så har vi No inlämning av en forskning och sen om många veckor så har vi so prov 100 sidor ska vi läsa typ eller mer och sen är det 70 frågor -.- döda mig.... Det gäller att plugga nu allt jag har tills sommarlovet, sen kan man bara slappa och inte tänka på några läxor alls!! 😍


MatteProv och Franska förhör....

Godmorgon!
Gårdagen gick faktiskt hyfsat bättre än vad jag hade trott , det var väldigt roligt och tekniken som vi hade till 16 var ju jätte roligt för jag om min kompis kom på hur vi ska bygga våran bil :D så det får ni se bild på när den är klar, kanske nästa gång om 2 veckor. Träningen igår gick också hyfsat bra gjorde en bra sak, en lång båge som tränarna vill att vi ska göra, så det blev jag väldigt glad över att dom tyckte det var så himla bra.
 
Som sakt idag har jag matteprov nu på morgonen och jag känenr att jag gör så gott jag kan, jag kan inte begära av mig själv att få panik om man inte förstår eller kan någon uppgift ochd et dåliga är att våran mattelärare inte änns är där så vi ska typ ha vikarie och jag har ine´gen anning om den vikarien är bra och så men deet hoppas jag. Sen har vi So/Hi och efter dret ska vi ha matte men alla säger att vi inte ska ha det utan att vi ska ha håltimma för att dom bara kunde fixa vikarie för en lektion så då har vi 1h 45min till nästa lektion, as gött!!! På franskan idag har vi ju förhör på några glosor också :S allt på en gång, men jag kan glosorna så inget problem för mig. Sen har vi vanligt idrott och sen har jag idrott på elevensval och då ska jag och Nathalie simma, sååå skönt sen ska vi köpa present till en tjej som ska ha tjejmiddag.
 

Goodbye?

Jag har funderat nu och jag tror jag ska byta bloggplats till nattstad.se för tycker den är mycket bättre än blogg.se så jag ska försöka se om jag ändrar.
 
Idag har jag skola och vi slutar 16, jag vill nästa bara kniv hugga våra lärare för just idag har vi dom sämsta man kan ha -.- jag dööööör!!! men man får stå ut som man gör varje dag.
Efter skolan 15 min så börjar min träning så jag får skynda mig ditt, äta och byta om.
 
Imorgon har vi MatteProv... och våran matte lärare är inte änns där, osmart?!!
jag känner mig ändå väldigt säker på matten så jag hoppas det går bra. För det är inte så lätt att plugga till ett matte prov :S men man får göra så gott man kan!
kram<3
 

Vill vara mig själv!

 
Godmorgon. idag har jag en helt vanlig tråkig skoldag men det som gör den bättre är att det så soligt ute och man kan se lite blå himel och det dåliga är att jag har sjukt ont i halsen men jag orkar ta mig till skolan ändå.
 
jag känner sen igår att jag ska böra vara mig själv lite mer och ha på mig den stilen jag har och ingen annan har och sen ska jag jobba på mitt självförtroende för det är inte på topp snarare på botten.
 
den här helgen har varit skön i fredags så hade jag skola sen efter skolan åkte jag till FT med min bästiss olivia som fyllde år på lördagen och sen på kvällen var på tjejmiddag hos våran kompis Vicky i våran klass, på kvällen sen satt jag uppe till 1 och gjordee ett bildspel till olivia (det kändes som det inte var något speciellt, men men :( ). Sen i lördags vaknade jag med sjukt ont i halsen som jag hade hela dagen. Sen städade jag och packade för skulle till mamma för vi skulle ha gäster. På eftermiddagen hade jag innebandy match mot lindome och jag mådde as dåligt i första perioden men jag kämpade mig upp och blev bättre till dom två sista perioderna. Vi vann med 2-8 typ och sen fick vi gäster. Igår så var jag med min kompis Johanna som fyllde år (alla fyller år) och med Johanna då kan man verkligen göra grejer som man gjorde när man var litten, haha så mysigt. På kvällen så åkte vi hem till våra kusiner så skulle vi ha söndagsmiddag och då hade jag lite pepp/tonårs pratt med min moster säger vi enklarare än att förklara. Så nu ska jag bli en bättre människa och allt sånt!
Kram <3

Olivia 14 år!1

ååh idag fyller min soulmate Oliva år!!! 14 åår!! Asså det är så sjukt att tiden går så fort, jag fattar inte det?!! Allt bara springer iväg snart fyller väll hon 18 år, haha! 
 
Men idag så ska jag städa ör åker till mamma sen för vi ska ha gäster och så har jag innebandy match  :S har ont i halsen så jag får vara lite försiktig, men jag måste vara med får tror inte vi är så himlans många idag så dom behöver alla som kan.