Måndag blev inte bra..

Asså jo den blev bra fast först efter Nanna fick halvlekarna skratt anfall och jag skratta i 30 min åt jääääätte konstiga grejer. Men i bamba när jag åt så kände jag att jag mådde illa så jag slängde allt och gick med Natha. Jag gick inte på innebandyn för jag mådde illa :( men jag gick på golfen för de är mycket lättare. Jag känner att jag fortfarande mår lite illa men jag tror jag bet var det beror på 😩
Imorgon är de skola för jag känner att det är bara en dag sen är vi lediga på onsdag för de är 1 maj så jag mår säkert bättre imorgon hoppas jag ska sova nu så jag mår bättre!
Puuuuss ❤❤❤


Göteborg Horse Show!

Jupp idag ska jag till horse show någon annan som ska dit?
Jag ska dit med min bästis och vi ska kolla i Scandinavium först i några timmar sen så kolla vi in mässan sen ska vi vidare. Kände att jag inte orkade vara på mässan hela dagen :s men det är roligt att få komma dit iallafall!
Men mer idag än de är att efter mässan och så, så skilja vi och jag åker hem och hon hem för sen ikväll så ska vi ha en så kallade "date" haha alltså vi aka bara kolla på film och snacka som bästisar gör!
Puussss💗💗


Fredag imorgon och jag älskar de ❤

Jupp jag har vRit sämst på att blogga i veckan men letar lite spons vad jag blogga om, liksom vem bryr sig igentligen om vad jag gör? Haha!
Men bara för att så imorgon är de fredag och jag har skola sen ska jag till mina "kusiner" sen har jag golf på bana och sen bara mysa tänka på den kille jag gillar. 😍☺
Ska sova nu i min mysiga säng, puuuss ❤


In love <3

Ja som rubriken säger så har det slåt till mig igen, denna gången hade jag tur just att jag blivit lite små förälskad i den mest underbaraste killen på jorden. Inte för jag kanske har någon chans men jag kan alltid försöka. 
Det bästa med honom är hans ögon dem tindrar så när man kollar in i dem <3 Jag döööör så bäst han är.
Det sämsta är att han inte vet ett skit utan tror jag gillar han som "vän", men han gillar en annan ändå :(

Vilken dag är de idag??

Jooo de är freeeeedddaaaagggg!!! och jag börjar 9.50 och slutar 12.15 så en riktigt kort och skön dag idag, förutom att det regnar..
Efter skola sen idag ska jag hem till min gudmor som fyller år <3 hon ska bli grattad och få lte presenter, jag tror att hon kommer bli as glad ;)

PåskLov

Hej och nu är jag tillbaka efter påsklovet.
Jag kände att jag behöve ha en lite paus, man könner sig så bunden med blogg så man måste komma ifrån lite. 
Men under lovet var jag i london, innebandyslutspel och hemma. 
I London träffade vi mina kusiner och shooopppade mycket fint.
VI hade innebandy slutspel i söndags och vi kom 2:a!!! Är as nöjd fast dem andra inte är de är jag d, vi fick iallafall en pokal haha
Den delen jag var hemma tränade jag innebandy och var hos min gudmor som har lissi och charlie. Mend em var vi på amundön och grillade korv med några av deras vänner, jätte mysigt.
 
Nu har skolan börjat igen och det är lite trööök, men så är livet. 
Idag hade jag innebandy träning och det gick hyfsat bra sen kom jag hem och där väntade middagen på mig och jag åt as mycket för var så hungrig (är typ hungrig hela tiden nu för tiden eller sugen på något bara). Imorgon ska jag till stallet efter skolan och det blir troligtvis ingen ridning :( men jag hoppas de, men tror ändå inte de. Jag har inga mer innebandy träningar i veckan, as göööttt. På fredag fyller min gudmor år så då ska jag hälsa på henne efter skolan och även så slutar vi tidgare :D 
I helgen ska jag vara med min saknade bästiiss Alessia och vi kanske ska sova över, hoppas de <3 saknar henne så mycket.
puuusss