Alien film

Hahah
Sitter och kollar på en jätte konstig/rolig alien film som hå på 7an som handlar om några barn och släktingar som åker ut till deras farmors hus och så blir det storm och så kommer 4 alléns och så ska dom ta över männskligheten och blablabla och det är faktiskt ganska rolig hostar samtidigt som jag skrattar!
Jag vill också säga att jag tycker jätte synd om NellieB efter som Bellman ska åka hem imorgon så hon är ju jätte ledsen önska verkligen jag kände Nellie så jag kunde ge henne en enorm kram<3 idag så har jag fått massor av grejer från pappas jobb eller igentligen var det så att min styv syster skulle ha massor av ljus hållare och kuddar till hennes och hennes kompis på hennes skola och så tog dom samma grejer till mig med så jag tar kort och lägger ut imorgon hur det blev.
Puss<3


Sjuk!

Jag tror tyvärr jag är sjuk försyld lite ont i halsen och så men jag ska göra allt som grävs för att må bättre imorgon det innebär att jag ska vila, näserill, halstableter och lägga mig tidigt idag! Jag hoppas att jag kan sova idag inatt iallafall kunde inte sova riktigt bra inatt var täppt i näsen och svalde hela tiden, jätte jobbigt annars så får jag ställa in med Yvonne! :(
Kram <3
Skulle sändas igår!


Home to day again

Hejj!
Är hemma idag igen tyckte pappa fast jag mår jätte bra. Är bara lite hostig men itne jätte mycket annat ville så gärna gå till skolan idag :'( 
Men jag ska ändå åka ner till skolan och hämta lite böcker för ingen kunde
(dom orkade inte, så slappa som dom e) så jag sak hämta matte boken och franska böckerna, hoppas jag även kan få träffa dom om dom har rast bamba! :) men det är jag lite osäker på. <3 Just nu så gör jag min kalender framsida och jag akn försöka lägga ut en bild på den om inte mobilen dampar så jag ska fortsätta på den nu,
puss<3

Halv sjuk....

Hej på er!
Jag har inte bloggat idag för att jag har varit hemma och varit försyld och kände inte riktigt för bloggen, jag har mest idag leggat i min säng och sätt på film sen har jag väll varit uppe och gjort lite olika grejs och vid 16 tiden så kom min styv syster hem från hennes skola som hon går på (typ ett inernat eller nåt) sen så har vi ätit middag oc det blev lax med pressad potatis det var väll gott. Så nu chattar jag lite och lyssnar på musik ska nog snart se på lite film ta en kopp te och bara ta det lugnt ska försöka gå och lägga mig tidigt idag behöver bra med sömn.
Kram<3

Day <3

 
 Hejjj, Förlåt för dålig update...
Idag så hade vi såklart skola och dagen var väll bra jag var lite på dåligt humör men vet inte varför, jag var väll allmänt trött bara! Efter skolan så hade jag golf tävling och jag kom på 3 plats för det gick inte jätte bra bara för jag hade ont i typ hela kroppen och han inte värma upp eller nånting sen när det bara gick dåligt så blev jag ju surare och surare så det var inte så lyckat idag och så var det sista D-klassen för detta året tror jag men jag ska försöka vara med på alla träningar och bana träningarna, fast denna torsdagen så kan jag inte vara med för jag ska med henne Yvonne och få titta på henne när hon rider och sen ska jag få rida hennes häst fast hon har ju två men jag ska få rida Valacken :) Imorgon så börjar jag 9.20 och det är ganska skönt för jag har lite ont i halsen för jag är sååå trött så ska gå och lägga mig ganska tidigt idag :) men imorgon är detändå ingen lång dag för vi slutar 14.25 för vi inte har någon teknik :) sen efter skolan ska jag kanske vara med Vilma annars så ska jag slappa ;) 
Just nu sitter jag i mitt rum och har precis målat mina naglar på ena handen för andra är för svårt och jag tar kort sen och lägger ut för kan inte ta kort med datorn (lite miffat) och så lyssnar jag på musik och ska gå nu och titta på "Ung och bortskämd" som har börjar såå kuuul :D 
Kram<3
Förra året!

:S

Godmorgon!
Idag är det ju måndag och då betyder det skola. Idag så har vi fotografering och jag har på mig långa jeans från Gina (för det är lite kallt ute) och en vit topp från abecrombi :) Idag slutar vi vid halv 4 och då ska jag vänta på att Diddi slutar (hon slutar 16.10) så ska vi gå till innebandyn tillsammans men igentligen börjar innebandyn vid 16.15 men vi kommer inte hina och jag orkar inte vara med på upp värmningen så jag väntar på henne och så får vi byta om där i omklädnings rummen. Sen efter innebandyn så ska jag väll inte göa mycket ska väll hem duscha göra lite matte och såklart äta middag! Jag börjar idag vid halv tio så jag går väll snart.
Kram<3
 
Ps: igår så la ju nellieberntsson ut ett jätte hemskt inlägg om nä hon red bellman på en tävling och så sa dommaren "UT MED DEN PONNYN, DU HAR INGEN KONTROLL PÅ DEN & OCH INGEN KAN RIDA MED DEN HÄR INNE"  och när jag läste det så blev jag så j*vla förbannad så det inte var sant jag ville bara gå fram till domarna och ge den som sa det en bitch klapp och springa fram och ge Nellie n bamse kram sen gå där ifrån. 
Men det hemskaste var ju att det inte var vilken tävling som helst det var Nelli och Bellmans sista tävling ihop och se säger dommaren det vem f'**n tror att Nelli inte känner tårarna samlas, så nu tycker jag att even haters ska tänka sig för vad dom skriver till Nellie för hon behöver vårat stöd mer en någon sin nu! Så snälla var inte taskiga då är ni okännslofulla människorna i världen.
 
Så Nellie jag har tänkt på dig hur mcket som helst nu och vill bara att du ska bli glad igen och jag vet att det är svårt men nästa gång jag träffar dig så ska jag ge dig en bamse kram och säga
"jag är så ledsen för din skulle efter den tävlingen" <3
LoveU<3

phuu

Gösses vad jag är trött är så glad att vi har sov morgon imorgon så jag inte behöver gå up halv 7 kan istället gå upp halv 9 :) vi börjar 9.30 imorgon :) 
Idag har jag ju inte gjort mycket som ni förstog i första inlägget idag men jag har varit och slängt skräp och packat till pappa och sen så var det golf klockan 16 men innan det en sund var jag med Lollo för hon skulle också till golfen och när vi kom till golfe så var det så konstigt för då stog alla i en ring och pratade och då var det så att våran golf tränare visste inte att det var en tävling på banan så han hade inte bokat så vi fick åka hem igen. Det var ju lite smått tråkigt kan jag säga men jag och Louise åkte hem till mig och rensade min garderob sen åkte vi hem till lollo lite och sen behövde jag cykla hem och när jag kom hem så när min bror öppna dörren så var min söta underbara lilla syster där Sara och då fick jag en kram av henne hon är nog den goaste ungen i världen och Lilly (bland små barn) och sen gick vi in och så höll dom på med maen och sen åt vi och då kom även Jacob och så satt vi där och pratade sen så gick jag till mitt rum och plockade upp alla mina grejer och nu sitter jag här och bloggar och tänkte nu gå och göra lite te! 
kram<3

God lunch morgon

Hej på er!
Jag vaknade vid 10.50 så gött att få sova ut efter den jobb kvällen igår.
Vi gjorde mycket igår hos dom vi fick ta emot jackor fixa mat, vin, vatten, dorka, ta ut och allt möjligt. Iallfall så igår så var det änå ganska kul men sen på kvällen innan mamma hämta oss så hade vi jätte ont i fötterna och i benen vi orkade nästan inte stå upp -.- men i början så kom ju alla 55 pers och så började dom med för drink och sen så skulle alla gå på poäng promenad igentligen ute men eftersom det börja regna så himla mycket så fick jag springa ut och hämta in poäng promenaden såvi fick sätta upp den inom hus istället och medans dom gick poäng promenade så började vi ta fram buffen från källaren fast det var ju heller inte så lätt för alla stog i trappan upp för att vi satte en fråga där och det kand´ske var lite dumt men men sen när allavar klara md buffen så kom dom in och hämta mat och vi öppnade vin flaskor och jag lärde mig att öppna och det var ganska kul och jag hade tatt en påse till alla korkar för jag sa att jag skulle spara dom och sen glömde jag påsen så jag ringde dom jag kände och messade dom som brukar svara men det var bara mammas kusin som svara att hon skulle ta dom så det blev jag glad för så jag hoppas dom inte slängde korkarna då blir jag lite ledsen... :( aja sen så när alla hade ätit klart så fick vi ta in alla 55 tallrikar och det var ju lite små obbigt men vi gjorde så att nellie hämtade in allrikarna och jag skölde dom och ställte dom i ställen och sen så började vi skära upp kakan och lägga på tallrikar och servera ut och kaffet och kaffe kopparna skulle vi också dela ut. Så länge alla dom grejerna var ute så fixade vi lite i köket och öppnade mer vin och fick gå ut och hämta in tomma vin flasor och det roliga var att nere i källaren så fans det 12 eller 1 lådor med 6 vin flaskor i oc vi behövde ta upp alla, haha! Jag kan lova att dom var riktigt glada när dom gick hem :) Sen när dom hade ätit klart kakan och det å började dom spela hög musik för dom hade hyrt in en Dj som började spela då hög musik och vi gjorde iordning allt godis och det bästa var att min extra mamma var där på festen och hon var inne i köket lite då och då. Så sen när det var klart gick vi ut lite och plockade in kaffe kopper och kakor sen så bad vi mamma att komma och hämta oss och när mamma kom var klockan 00.05 och vi var hur trötta som helst och när vi hade lämnat nelie så märkte jag att mitt leppsyl och korkarna inte var med så jag blev lite sått AS SUR på mig själv är fortfarande det men mammas kusin hämtade det idag för hon skulle hämta kaffe termosar men då hade någon dum person slängt korkarna men så gulliga som dom är så ska dom leta igenom slasken idag om dom hittar dom! (korkarna är till min bror, han samlar). Så jag typ bara borsta tänderna och byte till en tröja jag sover i och somna i sängen sen vakna jag vd tio i 11 och det var jätte skönt att sova längeså vid 16 så har jag golf på bana som jag ska gå på så det ska bli kul jag hoppas det går bra för mig idag :)
puss<3

Stallet

Hejj, det blev lite ändrade planer jag är med Vilma imorgon kanske istället och så följde jag med Alessia till stallet istället. Så nu har vi precis ätit lunch och ska snart gå ner till stallet och duscha tiger (hennes häst) sen ska vi väll pyssla där nere med honom väll!
Så ni får ha det så bra puss<3


Morgon

Godmorgon på er alla underbaringar!
Imorse när jag loggade in på blogg.se så blev jag så himla glad i hela kroppen för jag såg att jag hade 10 olästa komentarer och det är det mesta jag fått :) åå älskar er såå mycket <3
Men idag så ska jag kanske vara med Vilma för hon har varit lite sjuk så vi får se hur hon mår men jag hoppas vi kan göra något och igår på kräftskivan så är det en av våra grannar som har 2 hästar och ett föl här i Sverige och på island har dom ungefär 26 islandshästar och jag sa så här att jag alltid har velat rida en islands häst och så sa hon att jag gära fick följa med henne till stallet här i Sverige och rida hennes ena islands häst :D så hon sa att jag bara skulle messa henne :) längtar :D Så det jag kan säga om igår är att det var hur kul som helst och trevligt alltid lika roligt att träffa och prata med all grannar och dom har ett underbart hem alltså ny renoverat och allt det var som himmel riket där inne och så har dom en hund (boxer) som heter tindra och hon var hur gullig och snäll som helst igår kväll la jag mig på golvet för hon välte mig så slickade hon hela mitt ansikte haha ^_^ <3 Vi gick hem ungefär vid kanske 23.40 och så gick jag och la mig vid 00.05 :) och deras dotter Lilly asså hon är den sötaste härre gud hon bara tittade på mig och log och så bara plötsligt tog hon min hand och så blev det så att jag satt och lekte med henne :) Så som ni förstår så längtar jag tills nästa år till kräftskivan.<3
Men snart nu ska jag och mamma åka till pappa för att jag ska lämna och hämta en sak sen ska vi åka och handla :) Imorgon så är det golf igen spel på bana så jag hoppas jag sänker mig igen nu så jag kan få offesielt snart :) 
Och ikväll så ska jag och min kompis nellie vara typ servitriser på mina kompisarns 40 år fest så vi ska vara där från 17-23 ungefär så det kommer bli riktigt kul. ;)
Jag hoppas ni får en underbar dag<3
Puss<3

Kräftskiva

Jääää snart bär det av till grannen som ska ha kräftskivan :D Det ska bli så himla roligt för man har alltid så trevligt och roligt på kräfft skivan fast nu är det några som alltid är med som är sjuka eller itne kan :( lite tråkigt men det kan bero på andra själ med :) Så nu ska vi göra oss iordning för att gå.
Puss<3

Klass dag


Som dagen

Hej! Klass dagen idag blev jätte lyckad dag vi spelade fotboll, brännboll och sprang stafett och mitt lag vann alla olika grenar känner att vi är proffs :P men iallafall vi slutade vid 12.40 idag och jag cyklade hem led Fillan och Nellie sen stack jag och Fillan ner till hovås badet och bada och det var jätte skönt första gången jag bara gick i och inte vela som jag alltid gör -.- ikväll är det kräfftskiva och det ska bli jätte kul för vi ska vara hos några i korsningen som är jätte trevliga och bor i våra kompisars gamla hus :)
Just nu ska Jag spela lite Sims 3 :D
Puss<3


Klass dag

Godmorgon!
Idag så har vi inte skola vi har istället klass dag och vi ska vara på Askims badet! Tror vi sk spela lite fotboll kanske och brän boll hoppas jag :D Vi börjar 10 och slutar 13 så det är ingen lång dag och vi ska grilla hamburgare (som jag åt ill middag igår) och så får vi ha med oss frukt och dricka själva :) idag skulle jag kanske varit med louise men dom skulle också ha sån här dag (men jag fattar inte varför det inte går efter) men jag bryr mig itne som vanligt.... 
Efer skolan och sen på kvällen så är det kräft skiva för några av alla grannar och det kommer bli jätte kul det brukar vara hos oss men nu ska vi vara hos några i korsningen. Kommer bli jätte mysigt och kul, jag kanske drar hem till min extra mamma idag efter skolan då. <3 Men nu måste jag göra mig iordning lite men jag kanske göra ett video inlägg sen när jag cyklar gå så ni får se mig today ;) haha
Puss<3

Golf next

Hej!
Idag slutade vi vid 14.40 för vi var i samlings salen och lärarna berättade om elevens val och då fick man välja 3 gejer man ville göra i etta tvåa och trea och som etta valde jag matte (fråga mig inte varför) 2 musik och 3 idrott matten lätt bara rolig men ågrade mig lite nu atiskt :S hehe Men snart ska jag dra till golfen och vi ska vara på driving ranch idag och jag hoppas jag kommer få vara med Lollo och Ella och dom det brukar kännas som dom inte vill ha mig i deras lag (inte så schysst) men jag gör som jag alltid gör när alla håller på så jag bryr mig inte! -.- Men jag hoppas frisk är där idag för han var med i söndags när jag sänkte mig så det blir roligt ändå han är så snäll och skön! haha :P 
Nu så lyssnar jag på musik och har gjort klart våran matte läxa förutom det sista talet som var ganska svårt så jag får vänta tills ja träffar pappa så han får hjälpa mig för min bror orka inte och pappa är den bästa på matte i familjen. 
Puss<3

svårt beslut!!

Hej!
jag har ett beslut att välja och det är att antingen byta till nattstad eller vara kvar här på blogg.se men jag behöver er som hjälp!!! 
tycker ni jag ska byta till nattstad??
 
Idag börjar vi 9.15 så jag gå väll hemifrån vid 9 det jag vet vi ska göra idag är att vi har idrott, Elevens val och MA sen komemr jag inte ihåg vad vi har kanske franska jo det har vi också, vi har franska 3 gånger i veckan med den läraren jag inte gillar -.-' schysst -.-  Men efter skolan idag så ska jag göra min matte läxa och sen ikväll är det golf träning :D <3 Så då får man träffa alla kompisar vissa som jag vill träffa och vissa inte -.- :) haha, men nu ska jag börja göra mig iordning.
Puss<3

Sova

Det har varit en underbart rolig kväll!
Till middag fick vi casler, potatis och sallad och till effterätt fick vi choklad mous med en jordgubs gladd kula och lite pynt jätte gott var allt fast till chokladen var den lite för hård men annars jätte god! Jag och den bästa kusinen jag har spelade efter allt lite Bubblr strugle 3 haha det vi alltid gör och så får vi såklart damp för när vi hade vunnit bana 21 så dampa den så vi fick starta om och då förlora vi.... Men det var så himla varmt inne i data rummet så vi fick typ spader och skratta igäll oss och så sjöng hur falskt som helst sp det blev roligt så allt blev roligt :P jag hoppas vi träffas snart igen för vi har alltid lika roligt tillsammans. men nu iallafall ska jag sova är ganska trött och har ju skola imorgon så jag behöver min skön hets sömn (hahaha) ;D <3
Puss<3


15.30

Hejj!
Skolan idag var jätte rolig faktiskt inte så jobbig som jag hade trott och itne lång tråkig lektionerna gick faktiskt ganska fort som dom inte brukar göra vi slutade idag vid halv fyra istället för 16 och det var ju skönt ändå. Idag i bamba kom mitt gamla jag till baka att skratta åt typ allt och sen när vi hade kommit utan för vårat klass rum så satte vi oss vid bänkarna och sen såg vi att Filip satt ensam på ett runt bort så putade Olivia mig ditt så han inte skulle sitta ensam och då flög jag åt sidan och så tryckte jag mig till baka och då trillade jag av pallen så smart jag skratta igäll mig och sen på NO lektionen och på teknik lektionen så fick jag sitta ensam på ett 4 bord bara för jag kom sist och v är 13 tjejer så jag blev den forever alone tjejen och ingen ville flytta som Ylva alltid gjorde förut, saknar dom sååå mycket!!! :'( <3
Men snart så kommer våra gäster för vi ska ha sen födelsedags middag för att mamma har ju fyllt år i lördags, så jag måste fixa lite nu men hörs ikväll
Pöss <3

Andradagen

Godmorgon!
Idag börjar skolan på riktigt för oss ganska jobbigt att vi ska börja efter schemat redan idag men jag hoppas verkligen inte att vi får läxor :P då kanske jag domnar av, haha. Men vi örjar idag 9.20 med B-språk och jag har franska och jag tror nu det har visats sig att alla franska grupperna ska ha tillsammans :S jag tror vi kommer bli skit många då komemr inte få plats :P Efter franskan ska vi ha MA om jag har rätt och sen tror jag det är ? ågot det ända jag vet efter det är att vi har lunch 12 :/ och efter det kommer dom jobbiga lektionerna SV och SO med Jonas :S usch haha jag hatar dom ämnena men jag vet inte varför... det sista vi har är TK (teknik) och det är nog ganska roligt me det är bara halv klass så jag vet inte vilka som börjar om det är varannan vecka eller per termin hoppaws tjejerna börjar eller iallafall jag vill börja i gruppen som börjar v inte om det är killar för sog och tjejer för sig hoppas det är blandat mycket roligare tycker jag! Men då slutar man 16.00 så det är ganska sent och en lång dag :S men det fixar jag nog tror jag. Men idag vid klockan 18 så komemr våra kusiner mormor och morfar och våra grannar (med hundarna) på middag till oss (födelsedags middag) efter som mamma fyllt åt och inte hade middag för alla vra upptagna samt hon själv :P så det ska bli jätte kul att träffa dom idag :D har saknat alla <3 
Det jag vill säga till er är bara:
I LOVE YOU <3 
 
En fråga: hur har ni tyckt om mina video in lägg?

Följ min blogg med Bloglovin

 Min blgg heter då tojalove.blogg.se som ni vet, följ mig jätte gärna så följer jag såklart er tillbaka ;)
Puss<3

Home

Vart hemma nu några timmar efter en bra skol dag vi började klockan nio med uppstart och sen gick vi till bamba för att rektorn skulle prata sen gick vi till klass rummet och fick mer info sen var det lite rast och bamba sen hade vi rund vandring med 9B fast jag fick gå med Filip och han gick ju i min klass ända den 0an så han kan ju skolan lika bra som jag kan sen sista lektionen så pratade vi mer och vi fick våra skåp och jag fick under skåp i 1 och 1 halvt år, jag tycker det är bättre nu att ha under skåp för att jag kommer bli längre alla säger jag kommer bli 1.79 så då är det bättre att ha över skåp när man är lång! Men snart nu så ska vi göra effterrätt tills imorgon för att mamma har ju fyllt år så vi ska ha middag men kusinerna och mormor och morfar och kanske Pelle och Mia!
Kram<3


Skola nu då

Yää nu är det skola för första gången efter sommaren åå vad jag längtar efter alla och min gamla lärare Therese ska verkligen hälsa på henne idag typ världens kramska hon få! :D VI har ju ny klass men är nog världens bästa klass och nya lärare och dom är väll sådär men dom är säkert jätte bra (lite konstiga :P) och nytt klass rum som ligger perfekt. Efter skolan skulle jag kanske vara med Louise men det blir inget av säkert :P Annars så ska jag väll chilla och se vad vi får idag i skolan säkert böcker och pappren :P Men nu måste jag göra mig iordning för att gå.
Puss&kram<3

Skola

Hej!
Jaha imorgon då har det skola ny klass, nu lärare och nya vänner undra hur det här kommer gå? Mitt svar är att det här
Kommer gå hur bra som helst!
Jag ska kolla lite på film nu för är ganska trött sen ska jag sova!
God natt <3


Skolsaker!


Morning

Good morning! 
Imorse vaknade jag vid halv åtta igen lite jobbigt men det bästa är ju att jag inte då kanske kommer vara trött inför skolan imorgon för vi börjar ändå 9 så då kan jag ju sovca till halv 8 istället för halv 7 :D Idag så vet jag itne riktigt vad jag ska göra kanske försöka få tag på en kompis annars så ska jag nog gå ut med hundarna kanske städa mitt skrivbord lite och så just det idag har jag innebandy träning för första gången efter sommaren och så idag tänkte jag kanske gå ut och springa eller bara göra sittaps och armhävningar så jag inte är allt för död till träningen! <3 Ska faktiskt bli ganska roligt med träning idag men jag tror många inte kommer ha så bra kondition efter sommaren fast jag har varit ute och sprungit och gått och varit på gymmet så jag hoppas jag klarar det, jag ska kämpa för detta året ska jag inte ge upp. Nu när skolan börjar så ska jag se liteöver hur mycket läxor jag kommer få och hoppas at det inte är mycket och vilka tider vi slutar så jag hinner rida lite också för det måste jag ju, rida är ju helt underbart och måste vissa Ruth hur duktig jag blivit!! :D
Kram<3
 

Yeye

Tjenare! Goflen idag gick assom jag fick 23 poäng och har bnu sänkt mig till 45 så en liten bit kvar till 36 men det går bra jobbar mig neråt! Sen efter golfen så kom vi hem och åt middag sen så gick jag ut med plexus typ till korsningen och lite till och sen ser jag att Tassia och Ruth kommer springandes som dårar och jag får lite lätt panik och typ får göra värsta stryp halsbandet av plexus koppel sen så får jag bära ruth hem och det smart är att det kommer en annan hund också och dom blir vilda när dom ser andra hundar och sen när jag kom hem till dom igen var min arm död för Ruth är så jäkla tung :P och sen gick jag ut med Plexus igen och det gick bra sen kom jag hem igen och gick ut med bulldoggsen och då så skrev jag med Olivia och hon fråga om vi skulle träffas och så gjorde vi det så vi gick hem med hundarna och sen gick vi upp på mitt rum och snacka och så sen gick hon hem och jag följde henne till korsningen och sen gick jag hem och drack te och måla naglarna med lim haha som jag trodde var vit nagel lack för mamma trodde det och sen gjorde jag odm bruna men tog bort det och nu gjorde jag dom rosa som blev perfa :D imorgon ska jag kanske vara med Olivia det beror på en sak annars så vet jag inte vad jag ska göra något roligt kan man hitta på :) Jag tror jag ska titt lite på film nu!
Pöss och kröm <3
 
 

Bästa kvällen igår!

Igår hade jag världens bästa dag! Först på morgonen så tog vi en taxi båt till AE för att hämta min halv bror och det var jätte fint där och det värkade som odm verkligen hade haft det skit kul och sen det roliga var när vi åkte med båten hem och precis lämnat bryggan så tog alla ledarna av sig kläderna och hoppade i havet haha helt sjukt :P Sen kom vi hem cóch min bror och jag packade våra grejer för min mamma fyllde år igår och när vi kom till mamma så skulle jag släppa ut hundarna för ägarna var inte hemma och sen så gick jag hem och vi åt kladdkaka och mamma öppna sina presenter från oss för vi ska ha släkt middag på onsdag istället för ingen kunde typ i helgen sen efter vi hade fikat så åkte vi till FT för min bror ville ha någon skjorta och jag fick lite kläder med sen åkte jag till mina pappas flickväns mamam för Pernillas syster skulle åke till florida för dom bor där och det är jätte ledsamt att säga hej då :'( saknar dom redan sen körde henne mig till till min kompis och på vägen såg vi en jätte läskig man som ahde fått rygg skott jag ville jätte gärna hjälpa honom men man ska aldrig stanna för någon främling! När jag kom till Nellie så var alla där och vi började grilla och pratade hela kvällen sen sov jag över hos Olliey s vi var hemma vid 00.40 ungefär och sen gick vi och la oss och var ine på datorn men det äckliga var att Olliey hade ganska äcklig andedräkt så jag typ håll andan hela tiden (inget illa ment). Sen vakna jag imorse vid halv 8 men jag somna om efter en lång stund till 10 sen vid 11 åt vi frukost och mamma hämta mig vid 12 och sen ååkte vi till IKEA och snart ska jag spela golf! På tisdag börjar skolan :S roligt att träffa kompisarna och så men bajs tråkigt med läxor oxh så men det är ju ändå skönt för man har iallafall något att göra på dagarna och man träffar ju alla kompisar på en och samma gång men det finns vissa personer som jag hadevelat ha i min klass och vissa bort :P 
Kram<3
 

Hunger Games

Idag så passade jag ju Lissi och Charlie och det gick jätte bra sen ringde Cia mig och sa att jag skulle komma till golf krogen för min kusin hade haft golf läger och det var avslutning och pris utdelning men det var propp fullt för inne när jag kom så jag väntade där ute så länge och sola sen så köpte dom glass och vi åkte hem till dom. När vi kom hem till dom så åt vi lunch jag var gör hungrig så när maten kom så slängde jag i mig den nästan sen så badade vi och det var tusan 35 grader :O sket varmt lite för varmt faktiskt men hon stängde av varmen så det inte ska vara så varmt sen så bada vi i 1h och 30min och min kusin slog i huvet i kanten och allt sen åkte jag min bror min lilla syster och pappa till FT för att köpa skol saker och present till mamma som fyller är idag haha 00.03 är den ju :P sen ikväll så såg vi på film och myste nu har jag sätt på film och ska sova ska upp tidigt imorgon!
Puss<3


Passning!

Hade det grymt hos Olivia igår! Fast vi bara känt varandra kort så verkligen älskar jag henne :P<3
 
Godmorgon! Idag så åkte min styv syster till sin skola för hon går på en speciel skola som är ungefär internat och jag skulle vara här hon Cia och passa Lissi och Charlie för hon skulle spela gofl! Så här sitter jag och lyssnar på musik och fortsätter på en grej ni ska få se sen när den är klar ;) Sen när jag har kommit hem så ska vi åka och köpa lite skol saker och present till mamma som fyller år imorgon.
Kram<3

Grym dag<3

Nu myser jag hemma med familjen efter att ha varit hos bästaste Olivia O idag vi hade sket kul, Jag är stolt över mig själv för jag har badat i havet 2 gånger första gångerna för upp känner mig stor och feg över att inte à badat tidigare men men jag är ett slag av en bad kruka men när jag väll är på väg i så går jag i!
Puss<3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2517516/images/2012/pic_502d42679606ee0796000c62.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2517516/images/2012/pic_502d42679606ee0796000c62.jpg" class="image">


God natt

Ska inte sova riktigt än men ska bädda ner mig gott i sängen och kolla film!
Mobba mig inte för min första video den var as dålig men den förklarade lite vad jag skulle göra ändå! :P
Kram<3


Min dag


Inte lätt

Förstå att det inte är lätt att fixa ett brutet hjärta......

Godmorgon

Godmorgon på er!
Idag ska vara med bästaste nellie som jag inte träffat på hela sommar lovet (helt sjukt) och jag ska vara hos henne vid 14 så något roligt får jag väll hitta på tills dess!
Igår så ringde farffar mig och min bror och undrade om vi ville åka ut med båten med honom och såklart ville vi det och vi åkte ganska långt förbi hisingen och kallön till någon ö utan för det och så vackert det var där det var inte sant så vackert det var asså när man var högst ut och tittade ut så såg man bara hav och horrisånten så vackert jag kan inte fatta så vackert det var :O det tror jag ni också skulle tyckt. Fast det dåliga på den vackra ön var att det inte fanns någon stanns att äta för allt var stängt så vi fick åka till en annan ö som låg bredvid ungefär som vi ät lite sen åkte vi hem igen och det var ganska kallt det blåste jätte mycket men sen när vi kom hem oh la till så var det jätte varmt och blå himel så igentligen så skulle vi ju åkt då haha!
Nu någon dag i veckan komer jag göra min första video för jag laddade ner appen videofyme och jag heter Viccan så adda gärna mig<3 så följer jag er tillbaka <3
Kram<3
 
Jag på havet!<3
Utsikten från den underbara ön!<3

:(

Tråkigt, jag har typ inget att göra idag ingen av mina kompisar kan typ men imorgon ska jag nog vara med Olivia O <3 Hoppas jag.
Har ni några ideer vad man kan göra idag?
kram<3

Film tajm

Yä nu film tajm med familjen! <3


Emma

Just nu sitter jag med Emma i soffan och väntar på att mamma ska kos hem så vi kan baka! xP <3


Buss

Snart så ska jag ta bussen till FT för att träffa Emma fast hon hopapr på bussen på vägen för vi bor ganska nära varandra ändå ganska skönt :) Vi är väll där i några timmar sen åker vi väll hem för då hämtar mamma oss efter jobbet jag vet inte om vi gör något efter FT också eller om hon åker hem men jag hopaps vi gör något efter också kanske går och badar om det är riktigt varmt (spanar killar) ;)
Puss<3

Hemma

Jupp nu är jag hemma efter en låång dag först började vi med klockan 10 att åka till gymmet och mammas kompis och hennes dotter ville följa med och testa styrke träning så dom följde med :) det var jätte kul och gick jätte bra och på en maskin så körde jag 100 kg (känner mig lite stolt, haha)det var att man skulle göra knä böj fast man satt på en stol och pressade bak och 100 kg var så tungt att jag bara klarade 2 men det var bra endå ;) har bestämt nu att jag ska bli stark gå på alla innebandy träningarna och köra med min egen vikt hemma t ex armhävningar, sittaps, plankan och mm. Så min kondition ska vara på top och min kropp ska vara på topp tills nästa sommar det är mitt mål och jag ska försöka bara äta godis på lördagar fast det kommer gå jätte dåligt men ska försöka verkligen vill inte äta godis man mår så illa av det efter åt en bitt är bra men inte 20 typ, äckligt. Efter att vi hade varit på gymmet så åkte vi hem och jag duschade och sen precis när jag var klar fick jag slänga på mig mina kläder för mamma och min bror skulle iväg och slänga skräp så då tänkte jag att då kunde dom lika med lämna mig hos min extra mamma och det gjorde dom så när jag kom till min extra mamma så hade jag hennes mode en lång kjol med ett linne till och små lätta skor som hon säljer på hennes sko affär i stan, så när jag kom till dom så var hennes syster dr och hennes man och deras barn fast dom lämnade precis när jag kom och Cia letade efter deras hem nyckel som en galning för hon trodde att någon hade snott den men sen idag hittade hon den i hennes mans väska :P Sen tog jag lite macaroner för hade inte ätit någon lunch innan jag kom till dom sen var jag där nere med min kusin Emmie när hon bada och jag bada också poolen var 26 grader så den var kall i början men varm sen jätte skönt eftersom det var gör varmt ute så var poolen jätte skön sen så vid 14 så kom farfar och hans kompis från england och hans fru och deras 2 barn och dom pratar engelska så det var lite stelt i början men det blev bättre och bättre och hans fru kännde inte igen mig alls för vi träffades för 2 år sen senast och jag har växt och blivit smalare så haha :P Sen vid 17 hämtade pappa mig och vi åkte till ICA för att handla två marabou för jag skulle baka två kladdkakor för sen skulle vi på middag till våra grannar som verkligen älskade min kladdkaka och så köpte vi en stor Merci till dom som present för mamma orkade inte åka och handla om endå pappa skulle hämta mig för han skulle prata med mamma om allt sen vid 19 så gick vi över till dom vi skulle på middag till för vi var tre grannar som först var hos oss på middag sen hos dom andra och sen dom sista nu som äger mina älsklingar vi åt gott och alla älskade min kladdkak idag igen och jag gjorde då 2 och båda blev nästan upp ätna sen satt vi barn med mobilerna och jag spela lite songpop jätte roligt spel om man gillar musik och vill vara bra på det ;) Sen spela vi lite fotboll och sen gick alla hem. Just nu lyssnar jag på az grym musik blir så jävla glad av den musiken vill bara dansa runt och träffa alla jag saknar och älskar<3 och imorgon ska jag träffa efter längtade Emma min backpartner i innebandyn ;D saknarverkligen innebandyn jäääätte mycket. Om det är bra väder ska vi gå till stranden och chilla men om det inte är varmt eller så ska vi åka till FT kanske :) 
Love you<3


Gymmet

Next to the gym!
Sea ya<3
 

Great

Tjena moss!
idag så har jag varit med Julia eftersom hon sov över hos mig och vi hade jätte kul :D fast saknar henne riktigt mycket :( Julia var hos mig ungefär till klockan 14.30 sen åkte hon hem och det roliga var att våra föräldrar jobbar med samma bolag och har träffats innan :P (lite sjukt). Sen efter Julia hade åkt hem så trökade jg lite hemma sen åkte jag till min extra mamma och chilla med henne och bada i deras 24 gradiga pool inte varmt kan jag säga men det var riktigt skönt eftersom det var så varmt ute sen kom hennes barn en stund med deras två kompisar och dom bada i en 15 min ungefär eftersom dom skulle bort sen och jag cyklade till golf krogenför vi skulle äta middag där med våra kompisar och efter vi hade varit där så stack mammorna hem till oss och drack vin och iallafall jag, Lollo, Adam och carl-anton gck hem till lollo fast först tog vi bussen till ICA och köpte jordnötts bågar och marabou och på bussen ditt så träffade jag min kusin Sofiaaa<3 äntligen fick jg träffa henne lite snabbt :) sen var vi där i en 27 min och sen tog vi bussen hem och åg på film en kortis och sen kollade vi på *natthumor* haha sket roligt ;D Så där satt vi i deras soffa och bara chilla och snacka mycket och imorgon ska vi till gymet på morgonen för jag har nu bestämt att jag ska bli BIFF (iallafall nära biff) med Agnes och Malin sen tror jag iallafall att jag ska till min extra mammam om vi inte ska och fika på stranden med dom som var med på golf korgen idag, eftersom det ska bli så fint väder som det var idag som imorgon. Men nu ska jag nog gå och sova är ganska trött  :)
Puss<3

DAMP

Snart kommer Julia hit och det ska bli jätte kul :DD 
Asså  hatar att mamma altid ska säga att jag är tyken och så eller min extra mamma Cia som är bäst, OMG ibland önska jag att hon inte var min mamma att jag hade våran granne Mia hon är så galen snäll och allt. BLIR TOKIG!!!!!!!!!!!!!!!!!! D: </3

Passning igen.

Godmorgon! Förlåt att jag inte varit på aktiv på bloggen men jag har inte haft riktigt lusten för att blogga men det ska bättras. Igår hade vi gäster som var våra grannar och jag hade bakat en kladdkaka med apelsin krokant på och den verkligen älskade alla dom typ tystnade den dom smakade och var helt chokade så god den var :D kände mig riktigt stolt och alla ville ha receptet så dom får väll det nåon gång! Idag ska jag passa Lissi och Charlie igen för deras Matte skulle åke bort över dan någon stns och ingen annan var hemma så jag passar dom över dagen igen, haha jag har blivit en riktig hund vakt här :P men innan det snart nu ska jag och mamma till FT för igår köpte jag en skit nygg väska på Ragalady men det var en grej där som var söder så ska se om dom kan ge mig ett ytt sånt band eller om dom kan beställa och sen köpte jag en rosa ring som själva stenen som var på var helt sne så ska se om jag kan få byta den inte roligt att ha en en sne sten på ringen. Sen vid 15 så kommer min kompis från ridlägret Julia och ska sova över ska bli jätte kul Julia var nog den kommpisen jag lärde känna mest och gillar mest hon är bara för gullig och allt  hon älskar jag verkligen, ska se idag på frölunda torg om man kan köpa ett halsband som hon och jag har samma var typ som BFF halsband men inte riktigt så men nu måste jag åka så ni får ha en härlig dag!
Puss<3

Morgon

God morgon!
Imorse vaknade jag av dom söta hundarna fast som tur var tog mamma ut hundarna så dom fick kissa i trädgården idag. Idag har jag inte bestämt riktigt vad jag ska göra är inte riktigt på hugget att vara med någon kompis men den kompisen jag ville vara med var upptagen :( Jag tror Lissi och Charlies matte kommer idag vid 18. Ni får ha en härlig dag!
Puss <3
 

Tjock :/

Usch!!!!
Känner att jag blivit mycket tjockare under sommaren vill verkligen inte ha mage :S Men det ska ändras på när innebandyn börjar!! :'( <3

Dag matte

Hej!
I söndags frågade min extra mamma om jag ville vara dag matte tills på onsdag för Lissi och Charlie och såklart sa jag ja och igår kom dom ungefär vid 8.30 och då var jag ju vaken och sen vid 10 kom Pauline och vi gjorde oliks grejer under dagen och så åkte hon hem vid 19.30 och hundarna hade åkt vid 17.30 och konstigt som det var så var min rygg jätte öm och jag fattade inte varför?! Men idag kom hundarna vid halv nio igen och idag ska dom sova över hos mig för deras husse ska åka tidigt imorgon bitti och jag orkade int ehämta dom hos dom imorgon och så är det mysigt att dom sover över fast Lissi är en liten gnutta galen. Idag har jag också varit med Vilma hela dagen och vi har varit ute med alla 5 hundar (inte samtidigt) och så har vi spelat ps3 och dator. Imorgon har jag inte bestämt vad jag ska göra förutom att ta hand om hudnarna kanske är med någon kompis men vet inte! Ni får ha det så bra.
Puss <3

Mina naglar<3

Här är mina nya naglar min älskling gjorde på mig. Love U <3


Båt dag! <3

Idag så var vi på havet ändas till nu ungefär med våra älsklings kompisar som var på middag hos oss igår. Det roliga på havet var när vi åkte ut så blåste det ganska mycket så vågorna var väldigt stora och sen åkte vi ut till mormor och morfar och gick en liten promenad och sen åt vi lunch hos dom och sen gick vi ner till bryggan en stund och chilla och sen åkte vi och tanka båten och sen åkte vi igenom en kanal och sen åkte vi hem och när vi kommit ut från kanalen så var det jätte höga vågor så vi verkligen flög (skit kul) vi yp skratta igäl oss xP Sen begav vi oss hem och det var en riktigt rolig båt tur :D<3 När vi kom hem så följde Olivia med mig hem och vi har gott ut med älsklingarna oh så nu målar Olivia mina naglar i USA flaggan dom blir riktigt snygga lägger ut bild sen när dom är prima klara!! <3
Love by Tojalove<33

Bort

Jupp snart ska vi bort till gäster och det ska bli skit kul för med dom skrattar vi alltid så mycket så vi inte kan andas xD alltid lika roligt!
idag har jag packat upp allt från pappa och gått ut med hundarna plus att idag fyller min Bezztissss 11 år stort grattisss till dig Olivia min älskliiing puss och kram <33
Men nu måste jag göra mig i ordning
love by Tojalove<3

Städa packa

Just nu har ja lagt fram alla mina greje jag ska ha med mig till mamma inte lite kan jag säga för vi har ju varit hos pappa i 3 veckor så då hade jag med mig ganska mycket -.- Snart ska jag packa mina kläder och damsuga och damtorka mitt rum sen ska jag väll städa badrummen för mamma kommer vid 13 så det är ju liksom bara 1 timma kvar :O det dåliga imorse var att när jag skulle öppna kylskåpet för att äta frukost fanns det ju ingen MAT förvi hade ju varit på landet och vi har inte handlat så jag åt en liten actimel yoghurt man kan säga att jag är hungrig men jag ska ju ändå till mamma så där får jag väll äta då!
Love by Tojalove<3

Borta bra men hemma bäst! <3

Hejjjj!!!!
Nu kan jag berätta varför jag inte har bloggat på en vecka. Jag har varit uppe på vårat land med pappa och hans flickvän och det har inte funnits internet där så jag har inte kunnat blogga, men jag kan berätta lite kort vad vi har gjort.
Dagen vi kom och dagen efter var det toppen väder soligt och hur varmt som helst och vi hade köpt e begagnad gummi båt av våra kompisar men den gummi båten startade inte för det var fel på motorn så pappa fick byta assor av grejer och så och till slut efter 7 dagar så funkade den och den har 4 hästar så det är ju inte jätte fort men ändå lagom tycker jag för våran gammla är ju liksom 2 hästar :P och sen har vi jobbat i trädgården och bara haft det allmänt skönt och tatt det lugnt mycket mer en så har vi inte gjort!
Iallafall så är det inte många veckor kvar av sommar lovet det är ungefär 3 veckor lite trist at det inte är så jätte långt kvar men ändå längtar jag lite tils skolan ska ju börja 7an <3 
Nu har jag precis ätit middag och chattar med kompisar på facebook! Se ya<3
Love by Tojalove<3