Äntligen!!!


underbara stallet!

Godmorgon!
idag som sakt så ska jag följa med min granne till stallet och få rida på dom bästa islandshästarna. Så vi åker nog runt 12.30 ditt så jag måste fixa lite lunch nu jag ska ha med mig. idag hoppas jag att jag inte behöver beta Töffran hela tiden hoppas hon mår bättre. Jag tror det var om ungefär 3veckor nu får hon börja gå i hagen igen med sina kompisar tycker så synd om henne att behöva stå i sjuk hagen hela dagarna så tråkigt lite pyttig hage därför får man ju vara snäll och beta henne ändå fast man inte vill. Efter stallet och å idag på kvällen så har jag innebandy träning fast jag ska träna med 00-orna för 00 tränarna vill att vi ska vara med och träna med dom för dom får träna med oss. jag har aldrig varit på deras träning så vet inte om det är roligt eller inte men tror det är roligt, jag har försökt att får med mig Linnea på träningen men hon är lite osäker om hon ska gå men det hoppas jag sååå tråkigt att behöva var den ändå 99, vad jag tror iallafall.
men nu måste jag göra min lunch, Pöööss <3

Underbar vecka!

Hej!
Denna veckan kommer bli helt underbar. Imorgon så ska jag följa med min granne till stallet igen och få rida på Rekur :D sen på kvällen är det inebandy träning med 00-orna, ska bli roligt :). På onsdag då smäller det för då ska jag träffa 2-3 tjejer från ridlägret ochsova över en av tjejerna rider just på ranchen så då ska vi få följa med henne ditt och kolla och då hoppas jag att jag får träffa min älskliiiing Regoletto!! Så det kommer bli helt underbart plus just på kvällen är det ju Halloween också :P vi kanske går ut och busar lite också ^^ haha. Sen på torsdag så är jag ju med dom sen på eftermiddagen ska jag upp till pappa för att passa Sara med antingen Farmor eller Farfar och Bittan för pappa och dom ska bort på en grej. På fredag så kanske jag är med en kompis annars på kvällen ska vi få gäster.
God natt, puss<3

No blogging!!

Känner inte ritgt för stt blogga jus nu!! Ska försöka få upp blogg lusten igen! Jag LOVAR!!!!
Kram<3

Halloween middag<3

Just nu är jag hemma hos Bea och Maja på deras Halloween middag! Och jag vet inte vad vi ska göra bara att vi ska ha femkamp, så det kommer nog bli jätte kul ikväll!
Puss<3


Bästa bästa<3

Hej!!
Idag har varit en jätte bra dag i skolan och efter skolan. Efter skolan gick jag hem till Natha med några andra och där så slappade vi i deras goa soffor och pratade och det roliga/töntiga var att Anton och jag la huvudet i varandras knän och så och då skulle William och Josefin vara tvungna att ta bild på oss! :P Men det blev ändå några gulliga bilder ^^ sen vid typ 18.10 så gick jag och dom andra ner mot kyrkan och där skulle Anton och WIlliam gå över vägen och då knuffade Anton till WIlliam så han trillade rakt ner på vägen och som tur var kom det ingen bil men det såg ut som han fick ganska ont :( stackare. Men sen gick jag och Josse till kyrkan och där blev vi hämtade och när jag kom hem så åt jag middag och sen nu har jag suttit framför tv och kollat lite på olika grejer men jag känner mig så tjock för jag sitter framför tv med datorn i knät och åt 70% choklad xP Så nu i helgen till matchen ska jag försöka springa mycket, kämpa mycket iallafall. 
Men nu ska jag fortsätta kolla på 'Hela sverige bakar'.
Puss<3

orkar inte!

Hej!
Förlåt för dålig uptadering men jag orkar bara inte bloggen just nu, så det blir typ ett inlägg per dag men nu under höstlovet ska jag försöka bloggar mer. Men Idag gick skolan jätte bra plus att vi hade matte-prov och det kändes riktigt bra fast jag vet att jag hade fel på sisita talet men det gör inget. Efter skolan så gick jag hem och åt mellanmål sen åkte jag och mamma till frölunda torg för att köpa present till två tjeer i min klass som ska ha Halloween middag på fredag så det ska bli mysigt. Sen efter att vi var där så åkte vi hem och jag byte om till tränings kläder och sen cyklade jag till träningen. Träningen gick bra fast jag har tränignsverk i mina axlar efter att vi hade kastat kula igår :S  När jag kom hem duscha jag och sen åt middag och just nu sitter jag och chillar i soffan framför tv.
Igår också när jag var på stallet (islandshästarna) så fick jag gå runt och beta Yvonnes häst Töfran för att hon hade fått en glasbit som hade skurit henne över hoven och in igenom leden så hon var nära på att dö men klarade sig som tur var och det var inte varmt att gå runt med henne kan jag säga men mysigt ar det. Sen fick jag borsta henne lite och hon var lite sur av sig för hon ville ha mat sen så fixa vi lite med allt möjligt sen betade vi henne lite igen och sen släppte vi in henne och fixa lite grejer till och sen åkte vi hem. 
Imorgon så ska jag hem till Natha efter skolan och innan dess har vi elevensval och jag fick syslöjd :D jätte roligt med massor av andra bra tjejer i 7an som jag känner jätte bra.
kram<3

Stallet<3

Jupp idrottsdagen gick jätte bra idag! Nu ska jag gå till Yvonne för ska följa med henne till stallet och fixa!
Puss<3


Bråttom!!

Godmorgon!
Yes nu har jag kanske bråttom att klä på mig och sen måste jag gå till bussen för vi ska ha fridrottsdag med 7orna och två 8or så det blir roligt vi börjar 8.15 och slitar 11.30 :D as gött. Så nu måste jag byta om!
puss<3

Bild

Godmorgon! Just nu står jg utan för bildsalen med nästan alla i min klass och väntar på att bilden ska börja! Igår hade jag innebandy match kl 19 och vi vann mot Pixbo Röd som är dom bästa av Pixbo :D med 1-4, fast jag inte hade tränat på mer en en vecka så kände jag mig riktigt Bea för det sa alla så jag hoppas det. Innan våran match igår kollade jag och Natha på P99 och där var min kärlek ^^ grym var han som vanligt <3
Idag slutar vi iallafall 15.30 :( och då ska jag hem och plugga SH och matte!! Blää så jag missar innebandy igen D: vill inte missa mer!!
Kram<3


Nytt skal!

Hej!
Idag så har jag varit inne i stan och på Frölunda torg och i stan Dick jag en pälsväst och på Frölunda ett par tofflor och ett nytt iPhone skal på ragalady! Sen åkte vi hem jag spela lite datorn sen så kom Vilma och ps så fyller Vilma år idag :D grattis grattis. Så nu har vi varit ute med hundarna och så spelar vi lite dator nu! För snart ska Vilma hem och jag ska åka till bästaste Ella för jag ska sova över hos henne! Ska bli gör kul!!
Kram<3


STICKAR

Hejsvejs,
Sticka e roligt, eller hur ? :D
Jajaj iallafall nu är jag såklart i skoolan..
Men jag har SYSLÖJD som är as grymt!
Jg stickar iallafall en halsduk. Vi får se hur de blir hoppas de blir bra iaf.
Nu hinner jag inte mer för måste sticka på om jag ska bli klar Hehehe ;)


Kvällskola Check!

Jupp, jag har kommit hem för en timma sen från våran kvällskola där våra föräldrar var med när vi hade två korta lektioner. Men innan kvällskolan och efter skolan så åkte jag till FT med Natha och det var jätte mysigt sen åkte vi hem till henne och jag fick se hennes katter och vi hade party på hennes rum, haha as kul sen så vid 18 så kom Anton och William och så spelade vi Just dance 3 med dom jätte roligt sen åt vi och vid 18 så åkte vi till skolan så jag fick typ springa till klass rummet men kom inte försent än då! Just nu så kollar jag på Hala Sverige bakar blir lite sugen att baka nu haha!
Men imorgon så efter skolan ska jag hem till Natha med Anton, William och Diddi ska bli jätte roligt, sen på kvällen ska vi på middag! Men nu ska jag fortsätta kolla.
Kram<3


Hope

Godmorgon!
Nu är jag på väg till skolan som börjar 9.15 och då har bi Samhällskunskap :S tråkigt men hoppas att vi gör något roligt.
Idag slutar vi 14.20 för vi har inget elevensval för vi har precis valt nytt så efter skolan ska jag iväg med Natha till torget sen på kvällen har vi kvälls skola där föräldrarna ska få se hur duktiga vi är på lektionerna och så! Men nu måste jag sticka, bloggar mer sen!
Puss<3


Kudd över drag

Äntligen är jag köar med mitt örngott som jag gjort i slöjden fast gjorde lite av det sista hemme! Och det är P för Plexus T för Tassia och R för Ruth sen ser man ju att det står i ❤ U
Kram<3


Halsen :S

Godmorgon!
Så skönt idag att vakna med hals ont *host* not *host* men jag ska inte stanna hemma från skolan för vi har prov idag i franska så det vill jag inte missa. Men idag börjar vi 9.20 med franska prov sen har vi nog ma, no, bamba, no, sv/so och sist teknik till 16 :S och efter skolan direkt har jag innebandy träning och jag hoppas jag inte har ont i halsen så jag kan få gå ditt men jag ska ändå träna på fredag så träning kommer jag få på vilken sätt ändå.
ääääääntligen har jag fått *hans* nummer :* man dör bara man tittar på min *kärlek* haha men jag ska ta det lungt, han vill säkert inte änns ha mig så jag får gå den tuffa vägen. 
Kram<3

Prov

Usch jag bara pluggar och pluggar eftersom vi har franska prov imorgon så just nu iallafall kollar jag på tv och precis så blev det strömavbrott i hela området skit läskigt blev helt kolsvart över allt :P
Kram<3


På väg!

Jupp just nu är jag på väg med klassen till Frölunda kulturhus för att se någon dans uppvisning. Vet inte riktigt vad dom ska dansa men något roligt iallafall, det bästa är att vi började en timme senare och missar två kanske tre lektioner (dom tråkiga) gött sen om vi har tur efter dans uppvisningen så har vi musik!!!
Och idag på elevensval ska vi ha nya val och jag ska klart välja musik.
Kram<3


Måndag!

Jupp idag är det månag och det innebär skola. Idag börjar vi 9.30 och slutar halv fyra.
Jag kommer ladda upp n bild sen vad jag har på mig.
Igår blev en jätte lyckad dag på golfen fast jag spela dåligt men jag spelade med han som jag STÖRT gillar så det var roligt men jag skämde ut mig genom att skyta dåligt och så så det var jätte jobbigt. Men sen i slutet skulle man gissa hur många dumle det var i en burk och då när han och jag skulle gissa så tog vi mitt svar 127 och när vi kollade på varandra och han log så dog jag :D jag ääälskar hans leende man domnar av av det så vackert! men kan verkligen säga att jag är kär :) haha men han är så underbar önska bara att jag hade hans nummer ;) men jag känner ändå att han gillar inte mig :( lite synd men men *host* ingen gilar mig *host*. 
kram<3

Tummen upp och ner..

Golfen idag gick sådär det var roligt och jag fick spela med den killen jag SUPER gillar... Så det var lite smått jobbig också vet jag att han inte gillar mig och jag var inte alls bra idag så jag skämde bort mig totalt.. D: önska dagen spolade om och jag kunde vara bättre och prata mer för sen var det man skulle gissa hur många dummle det var i en burk och när jag tittade på honom och han log så domna jag av hans leende är så FINT och jag kan inte leva utan honom önska bara att han visste om hur mycket jag gilla honom men jag vet att han inte tycker lika dannt endå! :'( älskar dig baby<3


Golf 👍

Tagga golf nu då till halv fyra.
Kram<3


Mysig Lördag!

Hej på er!
Idag så har jag inte gjort mer än att jag har sätt på film imorse, städa/letat lite i mitt rum, passat min lilla syster och spelat sims 3. Har varit en rätt seg dag men det är ju mysigt ibland ¨eftersom det inte har varit riktigt lika fint väder som i förr går och igår så då brydde jag mig inte vad jag gjorde. Men nä jag gjorde lunch förut så ringde min underbara syssling och fråga hur det var med mig och så, älskar henne för jag vet att hon alltid finns på min sida och jag på hennes. Så vi pratade en stund och så bästemde vi att vi skulle försöka ses nästa helg.
Men just nu är jag hos Lissie och Charlie för jag skulle gå ut med dom för deras husse och matte inte är hemma för min kusin har gympa tävling och jag fick veta nu att dom hade vunnit GULD MEDALJ Grattis till dom, riktigt roligt för min kusin att vinna en guld medalj. Så jag ska gå snart vill bara gosa lite med hundarna. 
Ikväll ska pappa, jag och min bror på bio och vi ska se Ted :) någa av mina kompisar har sätt den och säger att den är rolig och br så det hoppas jag med kanske lite snuskig vad jag har sätt på trailen. 
Kram<3

Fredagdentolfteitiondetjugohundratolv

Jupp äntligen är det fredag idag (igen) veckorna går så himla fort men det är bara skönt man får sova ut och inga läxor fast jag måste ändå öva till mitt franska prov på onsdag. Imorgon så har jag inget planerat om det är fint väder blir det väll en promenad annars på kvällen aka jag på bio med pappa och min bror och vi ska se "Ted", mina kompisar säger att det är bra så jag hoppas den är det. På söndag ska jag ÄNTLIGEN spela golf och det är "tävlingen" "Höstgrillen" längtar SÅ mycket för den är så mysigt och så förra året vann jag "årets bästa D-klassare" men som synd var att jag behövde lämna till bakaden men det blir roligt att se vem som får den här näst. Jag hoppa iallafall jag vinner något pris.
Puss<3


Jobbigt.....

Mår inte bra asså! Inte sjuk må dåligt men alla kompisar runt omkring mig och så. Jag vill inte ta upp det är men känner det mår inte alls bra och det konstiga är att ingen bryr sig eller gör det bättre... :'(
<3


Kallt!!!

Usch vad kallt det är sitter med vantar på på lektionen! Nu har vi precis haft so och ska nu ha matte, hoppas vi ska räkna i boken idag. Men nu börjar vi,
Kram<3


Lika fint väder!

Godmorgon!
idag så ser jag att det är lika fint väder som igår :D då kanske jag kan klicka lite bilder idag om jag hinner!! :D idag så börjar jag vid 9 och slutar vid 15 och då ska jag hem till Natha och chilla där vi komemr väll skratta jätte mycket som vanligt :) vi ringer väll lite samtal som vanligt också :) haha.
Men just nu så tänker jag mycket jag skulle vilja ha någon som bryr sig om mig lite extra mycket, jag mår bra i skolan och så men ändå så känner jag mig bara nere i skolan för jag tänker så mycket :S dåliga grejer. 
Men just nu ska jag klä på mig och så lyssnar jag på VÄRLDENS bästa låt 'All of the lights' älskar verkligend en :D bästa bästa.
Puss<3

:(

Hejj!
Kemi provet idag gick jääääätte dåligt blev as sur på våran lärare för han sa att det var jätte enkelt och det var HELT FEL och det man skulle öva på hade ju INGET med provet att göra så jag blev AS sur (fortfarande sur) så USCH!! xD
Idag har varit en jätte bra dag och innebandy träningen gick också jätte bra.
Imorgon börjar vi runt 9 och slutar runt 15 och efter skolan hänger jag med Nathalie hem, kommer bli jäääätte roligt kommer säkert skratta hela tiden som vanligt :P!
Just nu kollar jag på något konstigt program om 30 min börjar "bonde söker fru" som jag ska kolla på sen ska jag väll gå och lägga mig kanske.
Kram<3


Kemi :S

Godmorgon!
Idag som sakt har jag ju kemi prov och jag känner att jag kan nästan allt mend et jobbiga är att det finns säkert några grejer på provet som jag inte har övat på så är det alltid. men det kommer säkert gå jätte bra för vi har det inte iallafall sist på dagen vi har det efter franskan nu på morgonen. Idag har vi ingen teknik så vi slutar 14.20 ganska gött sen efter skolan vid 17 så har jag innebandy träning, ska verkligen kämpa idag. Det är väldigt fint väder idag fast det är nog kallt för alla skirver typ det på facebook men jäääätte vackert är det ute så kanske går ut och tar lite bilder efter skolan
Puss<3

Har inget förslag på rubrik!

Idag har varit en jääääätte bra dag i skolan jag har varit ganska flummig som vanligt, hehe. Efter skolan följde Olliey med mig hem igen för vi skulle plugga No efter som vi har kemi prov imorgon :S snacka om att jag är nervö fast jag vet ju att jag kan allt men sen när man väll sitter där med prov pappret så glömmer jag liksom av allt :/ jobbigt :( men jag ska öva hela tiden när jag får tid imorgon för nu är jag såå trött så ska snart släcka. Men när Olliey var hos mig så hade jag no life så jag ringde runt till några och jag var så dålig att jag ringde med dolt men sen sa jag vem jag var xP men det var iallafall en vi prata med i 10 ungefär och sen när jag åkte till Ica för att handla så kom han också dit och ja va OMG!!!! Men jag stod typ framför honom en gång så det var skönt att jag slapp vara stel hehe. Och idag som ni sätt har vi hämtat hem Elvis riktigt mysigt fast hundarna var ju mysigare men Elvis är ändå bäst, haha. Idag till lunch i skolan var det äckligt så hälften av tjejerna åkte till en pizzeria och käkade och jag Nellie och Olivia gick hem till Nellie för att käka men det värsta var att när vi gjorde en sån här torgila så blev den helt misslyckad men ändå god den var torr och allt sen åt vi mackor led OST typ allt vi åt hade ost på och sen när Olivia kom till mig så gjorde vi en sån till men AS mycket OST så ni kan ju fatta att jag spyr på ost nu, haha jag åt till och me i gen middag för jag var äckligt mätt och bara tänkte på ost så ska inte äta ost på länge nu :P men imorgon så börjar vi 9.20 med franska sen har vi så Kemi provet som jag hoppas går bra sen vet jag inte resten av alla lektioner. Efter skolan imorgon har jag innebandy träning ska bli riktigt funny ;)
Men nu säger jag God natt<3


Elvis<3

Nu hämtar jag och mamma äntligen Elvis det ska bli såå mysigt! Älskar honom<3
Puss <3


Ussssch

Godmorgon på er!
Förlåt var dålg update igår men jag var med olliey efter skolan för v skulle öva no och sånt så då tänkte jag inte på det sen så lämnade vi tillbaka hundarna igår :( så därför blev det inget. Men iallafall skolan var jätte bra igår och sen var jag ju med Olliey och vi övade och lite så sen på kvällen vid 20 så åkte vi till min (extra) mamma för dom kom hem igår så vi åkte till dom och lämna tillbaka hundarna och dom blev jätte glada och jag bara kände när jag kom in hos dom att jag ville stanna jag tror dom inte förståår hur mycket jag äääääääääälskar dom!!!  Så jag ville igentligen inte åka hem men det måste ju jag ändå så :( men hundarna blev suuuuper glada fast inte jag för det var väldigt tomt när vi kom hem för det var inga hundar som man kunde gosa med och så, men jag kommer säkert träffa dom nästa vecka eller denna får se. Men jag ska packa mina grejer till skolan idag så hörs sen.
Puss<3
Jag har tyvärr ignen blid på min outfith så jag säger istället:
Svarta byxor från fiorucci
Vit top från Cheelse
Svart vit kofta från H&M

God natt alla underbara läsare. STORT tack att ni tar eran tid att kolla min blogg det värmer mitt hjärta stort. Älskar er!!
Puss<3


Sooooolsidaaan 3

Just nu då så kollar jag på solsidan, fast det är pause. Fattar inte att TV4 år så beroende av pauser! :P men nu börjar det, puss<3


Match avklarad (gött)

Jupp matchen är avklarad och vi vann med 6-4 mot Zenith! Haha jag tacklade en tjej över sargen och hon fick värsta damp och sen när jag liksom försökte ta bollen från henne så fick hon seriösa damp anfall.
Nu ska jag snart hem och äta ska bas kolla klart på F98 just nu står det 1-1 så hoppas att dom vinner.
Kram<3


Laggar ut!!

Hejj!
Asså jag laggar snart ut bara jag tänker på att vi har prov på ons så blir jag galen, ag fattar varför jag har så svårt för No!! Måste fixa det asså känner att jag ska plugga från att jag kommit hem från skoln till 20. Men det kommer säkert gå jätte bra men jag orkar inte plugga på helgen eftersom vi ändå har provet på.
Idag så har jag imorse bara känt att jag inte hade något bestämt förutom att jag har våran första  innebandy match för denna terminen det ska bli jätte roligt, jag är lite nervös för vi ska möta ett lag vi förlorade mot förra året och jag vet ju inte hur bra dom är gemfört med oss men mitt lag kom två i en innebandy cup i staffans torp och vi förlora mot dom som kom 1 i gothia cup så jag tror vi är gansla bra ändå. Men idag så ska jag iallafall kämpa och ändå ta det lunght för annars blir man bara tressad (och då blir allt dåligt, har varit det mycket) så det kommer gå jätte bra idag det vet jag.
Imorse då så började jag på min 'minnes bok* till Sara som jag ska försöka bli klar med till jul och jag började nu, haha. Sen så har vi varit på lite ärenden sen har vi bara varit hemma. 
Jag ska nog gå ut på en liten lång promenad snart så vovvarna får röra på sig istället för dom korta hela tiden. Sen ska jag väll byta om och fixa mig till innebandyn, så det är klart.
kram<3

1D

Hej på er!
Är det fler än jag som är med i tävlingen på Tv4.se om att samla mynt och så??
om ni inte är det så gå in här tv4.se och se på det klippet så ser ni vad det är. Men alla har väll kanske sätt x-factor men kanske inte anmält sig till tävlingen, men gör det den är nog rätt roligt men lite jobbig men ändå. 
Just nu så har vi ltie gäster så måste sticka.
Kram<3

Natti Natti

GOd natt kära blogg läsare!
Idag har varit en underbar dag i skolan lite flippad men det klarar jag ju av ;) och sen på eftermiddagen så hade jag innebandy träning och det var en av dom roligaste träningarna jag varit med på och så var det med F98 så det var ju också roligt sen kom jag hem duscha åt middag (hemma gjord pizza) och sen chilla jag framför tv. Imorgon ska jag till stan en stund och sen ska jag vara med Lollo, jätte roligt ska det bli. Men nu ska jag sova,
Puss<3
http://www.facebook.com/photo.php?v=508950572449863
Sån stark tjej va så det inte är sant. Kunna berätta det för alla så modigt och bra, allt stöd till henne som jag har <3

Check!

Innebandy träning: Check
Next hemma gjord pizza.
Puss<3


Träning

Hej på er!
Idag så är det fredag och skolan gick jätte bra jag år snart köar med mitt örngott i slöjden (som vi måste gör) så det blir kul. Efter skolan åt jag mellanmål och sen åkte jag och mamma och handla och då kände jag mig inte riktigt bra ont i huvet och allt men när vi kom hem la jag mig i soffan så nu känner jag mig bättre. Om en timme ungefär så börjar F98 innebandy träning som jag ska gå på för att vi får spela med dom om vi vill några av oss inte alla tror jag. Men nu ska jag kolla lite tv!
Puss<3


Hela Sverige bakar!

Yes just nu ser jag på det rubriken säger hela Sverige bakar och man får lite inspektion att baka kanske gör det imorgon eller nåt!
Imorgon är det fredag och det är jätte skönt med sen helg och i helgen ska jag chilla plugga och sånt. Vi börjar 8.25 imorgon med No och det är något roligt experiment sa killarna så det är bra och sen slutar vi 13.50 as gött! Imorgon aka jag också träna med F98 men några andra i laget för dom är så duktiga så vill förbättra mig! Men nu måste jag sticka innan min mobbe dör!
Puss<3 god natt<3


Simning!

Godmoron.
Jag har sovit gött idag fast jag gick upp 7 och börha 9.15 för hundarna vääckte mig (Lissie) så jag har varit uppe ett tag skulle igentligen gått upp nu :S Idag så sa jag ju at vi började 9.15 och då har vi SO senhar vi MA, Bamba, Franska, Idrott (simma :D) och sist men inte minst elevensval och då slutar vi 15.20 :) ganska lagom lång dag, dagarna går ju ändå fort så det spelar ingen roll ändå. Men idag efter skolan och så har jag ingen aktivitet, men jag och mamma ska åka till golf klubben och lämna tillbaka min pokal jag vann förra året för att jag blev 'årets bästa D-klassare' så den är en vandrings pokal så den ska lämnas tillbaka :( för nästa vecka så är den höstgrillen då man spelar med en äldre och vinner och sånt och där förra året så komjag etta med min partner i tävlingen då man gick 9 hål. Så jag längtar jätte mycket till höstgrillen för det är såå roligt, jag hoppas bara jag får spela med någon bra och roligt (som jag känner).
kram<3

Status?

Hallå???
Vad har hänt med min statistik är min blogg så dålig??
Fast ni behöver inte kolla min blogg om den är dålig och det värkar som den är det så :( Men jag är glad över dom jag har! :)
puss<3

Innebandy

Jupp nu är innebandyn klar så ska hem och käka nu! Puss<3


3/10-12

Godmorgon!
Igår var jag med Magda, Natha, Emma, Emma och Vilma hemma hos mig och vi hade gör kul. Nathaie var den som stannade längst och hon o jag bara skrattade på kvällen för vi ringde Fredrik och Emma B så vi pratade ed dom samtidigt som vi skrattade igäll oss :D och jag fick lite nya nummer till några gulliga killar som jag kanske kan få bra kontakt med. Men Nathalie åkte hem vid 20.10 och då sen åt jag middag och såg på x-factor och hollywoodfruar men jag ar så trött så jag somna efter halva programmet. '

Idag så börjar jag 9.20 och då har vi franska sen efter franskan har vi matte sen No, Bamba, No, Sv och teknik så då slutar vi 16.00 idag :S och efter det har jag innebandy men jag vet inte om jag ska sippa den och träna med F98 på fredag istället för jag måste börja plugga till No provet vi ska ha nästa vecka men ändå vill jag gå på träningen idag för att träna med mitt lag eftersom jag ska spela match med dom på söndag, men jag får se. Just nu sitter jag och bloggar och lyssnar på musik samtidigt som hundarna sover i soffan bredvid mig<3
puss<3

 

SO


Döö trött

Heej zZzZz 
kvällen har varit super mysig önska bara att den inte gick så fort :( älskar min familj släkt och vänner <3 men nu är jag så trött så jag dör måste då gå och lägga mig.
puss<3 god natt <3

Mååndag

Godmorgon!
Idag var det då måndag igen men det speciella är att min bror fyler år idg och det han fick av mig var dom nya apple hörlurarna och det nya world of warcraft spelet. Idag så böjar jag klockan 9.30 rätt skönt med sov morgon fast imorse fick jag å upp 6 för att gratta honom eftersom han börjar tidigare än jag. Sen så slutar jag 15.30idag och efter åt direkt har jag innebandy fast jag måste gå en kvart tidigare för att jag måste hinna hem innan gästerna kommer fö att sen är det släktmiddag och den här gången är heeela släkten med hos mamma, ska bli super roligt.
Puss<3