Volleybollcup!!

Tjena tjena!!
Idag som sakt i skolan hade vi sjuor volleybollcup och det var ett väldigt väldigt konstigt system men det funkade ändå. Det gick as bra för våran klass och vi vann allt och i finalen spelade vi mot 7A som i innebandy cupen och vi vann båda cuperna så det är jag as glad över. Det visar ju sig då att vi är en ganska sportig klass (många ut av oss), sen kanske det inte gick så as bra för alla men det kan man inte förvänta sig att alla kan allt, för det kan inte alla, inte änns jag!! 
 
Snart så har jag träning och det ska bli ganska roligt förutom att jag fortfarande har ont i huvet, asså jag dör snart hatar att ha ont i huvet snart 3 dagar jag haft det, inte schysst!!!! 
Imorgon börjar jag 8 och slutar 12.50, för våran idrotts lektion försvinner för 8:orna har volleybollcup och sen har jag elevensval idrott och våran lärare sa att han inte orkade ha lektion sen så as gööööött!!!! 
 

Bästa dagen på länge

Rubriken säger <3

Sur/Ledsen/allt..

Mm.
Jag har ingen lust med bloggen just idag och kanske några dagar framåt. Är lite sådär nere för en sak hemma, så kanske lägger in ett inlägg imorgon.

PS: Imorgon får vi en till ny kille i våran klass tre nya killar och 1 tjej sen 7:an börja, haha.

Pinsamt😳

Ååh Gus vad pinsamt det känns..
Jag bloggar ju ingen ting!!!!!!
Får lite damp på mig själv att jag inte bloggar, men jag funderar på att byta till Nattstad.se men inte helt säker än.
Har ni något jag har som jag kan blogga om?
Det känns som att det inte är så roligt för er att läsa om min vardag varje dag riktigt?


Bad Me Bad Day

Aa rubriken säger lite. en det är inte direkt något vackert väder och jag mår heller inte riktigt bra.
Jag gick hem från skolan för jag har så ont i huvet och jag har väldigt ofta on i huvet och jag vet aldrig varför. Jag har glaögon men jag använder dom aldrig så det är bäst att jag kanske börjar anvönda dom. Så från och med nu ska jag ta med mig glasögonen och huvudvärks tabletter. 
Just nu bara jag slappar oh ser på inspelad melodifestivalen. 
Jag längtar så mycket tillbaka till när jag var i sälen det var så härligt. Vi åkte skidor, skoter, bada och hade det super, hoppas verkligen vi gör om det, sååå hiiiiimla mycket!!! <3

Hejdå lov :(

Ååh umgås vilket fantastiskt lov jag har haft. Jag ska lägga upp ett inlägg på bloggen där ni ska få läsa vad jag gjort.
Nu säger jag godnatt och hejdå för detta lov vi ses i påsk då nästa lov är och nya utmaningar.
Godnatt <3


Härligt härligt

Hej!
Vet att min bloggning är usel men jag är inte hemma så det är inte så lätt då.
Idag är det fredag och mitt lov är snart slut D: tycker så fusk om dom som börjar sitt lov idag, men dom kände la samma som jag känner förra veckan. Jag har det iallafall as bra där jag är. Min extra mamma är med oss och hennes familj och varje gång jag träffar henne önska jag att hon var min mamma (men jag älskar min mamma mest, men hon vet hur jag menar) och det är så jobbig så jag faktiskt blir ibland ledsen på kvällen. Hon är så underbar, perfekt och bäst vet inte hur mitt liv skulle vara utan henne. Jo u vet jag KAST! men jag vet att hon tycker om mig och jag är som en i familjen hos dom. För jag får komma till när jag vill och det är så härligt att ha ett hem man är alltid glad i för jag blir så lycklig av dom. 
Hon är den första personen jag bryr mig om så mycket  <3
Älskar henne!

Äntligen lov

Ja som ni förstår så har jag sport lov nu. Och om en vecka får ni veta vad jag varit. Men jag kommer ha ett super mysigt lov och så glad är jag över att det är snö, myyycket snööö! 
Asså jag fick lite panik imorse för jag hade drömt att det var en killes tjej som hade död och då låtsades jag att jag var hon typ och den kille känner jag och han är inte såå himla snygg, haha. Men har lite panik nu usch får alltid det när jag drömmer om killar om jag inte tycker om. 
Idag ska vi nog mest ta det lugnt handla lite och sånt. 
Hoppas ni har det bra, kram<3
 

Ändringar nu.

Hej!
Har bestämt mig nu för att jag ska ändra på min blogg. Den känns så tråkig och töntig. Så nu börjar mitt jobb med bloggen. Får se hur det blir, hoppas det blir bra!
puuuss <3

Hedern?

Tjana!!
Hur har ni det?
Själv har jag det ganska bra, jag bara orkar inte med min skola, klass och kompisar längre (vissa) så vill bara bort från det.
Vad tycks om min heder?
kände at jag skulle göra en ny, men har aldrig bra ideer eller sidor där man kan göra bra heders.
Har ni några tips?
Hörs, pusss <3